lauantai 31. lokakuuta 2020

Lokakuu 2020

Tuntuu, että lokakuu meni todella nopeasti. Minusta se on syksyllä vain hyvä asia, joulu tulee koko ajan lähemmäksi, hih. Lokakuussa tapahtui monenlaista, juhlimme Pekan synttäreitä ja myös sitä kun P-pappa täytti 80 vuotta. Nautimme ruskasta, kiipesimme Hiidenvuorelle, kävimme mökillä ja ensilumi satoi. Vietimme tyttöjen kanssa syyslomaa, pääsimme tapaamaan ihanan pienen vauvan ja sylittelemään häntä, meillä oli myös kiva leikkipäivä kavereiden kanssa ja vietimme muutenkin aikaa läheisten seurassa. 


Lokakuun alussa pääsin järjestämään ihanalle odottavalle äidille yllätysjuhlat. Hauskaa, että onnistuimme pitämään juhlat salassa! Pääsin taas tekemään suloisen vaippakakun ja hän sai meiltä muitakin lahjoja mm. vauvakirjan. Vaikka itse olen jäänyt tälläisestä yllätysjuhlasta paitsi, niin ajattelen, että toiselle järjestetyt kivat vauvajuhlat eivät ole minulta pois. Meillä lokakuu keskittyy aika paljon halloweeniin, koti koristellaan, katsellaan teemaan sopivia lastenohjelmia ja luetaan teemaan sopivia lastenkirjoja. Tytöistä on hauska pukeutua erilaisiin asuihin ja herkutella, hih. 31.10 Meillä on tapana käydä isovanhempien luona karkki vai kepponen kierroksella, tänä vuonna tytöt haluavat pukeutua noidiksi, hih.


Minusta oli hauskaa tänä vuonna yllättää tytöt hurjan hauskoilla halloweenkoreilla mikä sisälsi yllätyksiä: herkkuja, lelun, hiuspannan ja pinnin. Tytöt olivat yllätyksistä innoissaan, niiden parissa menikin tänään melkein koko aamu, hih. He halusivat ottaa uudet kurpitsakorit mukaan karkkikierrokselle, hih.  Vaikka lokakuussa halloween on aina yksi odotetuimmista jutuista, niin tänä vuonna odotimme jotain vielä enemmän... nimittäin sitä, että minusta tuli täti ja tytöt saivat ensimmäisen serkun! ♡ Odotan niin paljon sitä, että pääsen tapaamaan hänet, jo nyt niin rakkaan pikkuisen. ♡Vaikka lokakuussa meillä oli paljon kivaa tekemistä, niin harmittaa, että täällä Kouvolassa todettiin useampia koronavirustartuntoja. Myös kaupungissa mihin olimme suunnitelleet menevämme on ollut useampia tartuntoja. Sen takia jouduimme perumaan yhden kivan reissun. Josko tilanne taas vähän helpottuisi, että uskaltaisi reissailla. Vaikka korona on taas ollut mielessä ja se vähän inhottaa, niin otan marraskuun vastaan luottavaisin mielin. Ihanaa, että silloin voin aloittaa joulufiilsitelyn.Tässä vielä linkit kaikkiin lokakuun postauksiin


Lokakuu 2020

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡