tiistai 20. lokakuuta 2020

Lokakuun perhekerhokuulumiset

Lokakuussa ei ollutkaan tällä kertaa kuin vain yksi perhekerhopäivä, koska tänään, syyslomaviikolla ei ole kerhoa. Harmi, että kerhosta tulee melkein kuukauden tauko, mutta onneksi meillä on muuta kivaa tekemistä. 


On ollut ihana huomata miten V on tullut koko ajan rohkeammaksi kerhossa. Hän rupeaa iloisena leikkimään, on kiva myös katsella mitä kaverit puuhaavat, istua heidän vieressä kuuntelemassa kirjaa ja seurata hartaushetkeä.


Kerhossa oli kiva leikkiä autoilla, laskettaa niitä parkkitalon "liukumäestä", sen jälkeen laittaa ne riviin ja laskea kuinka monta autoa on. "Yssi, kassi, neejä, viisi, kuusi, see, kaa, yy". Kivoimpia oli punaiset autot. Oli myös hauska leikkiä junaradalla. 


Askartelu oli taas yksi odotetuimmista jutuista. V saa kerhossa tehdä omannäköisiä askarteluja, minä vain tarvittaessa vähän auttelen, hih. Tällä kertaa hän askarteli söpön lampaan. Saa nähdä mitä kaikkea marraskuussa kerhossa puuhataan. 


2 kommenttia:

  1. No on kyllä ihana lammas! 😍 Musta ei tullutkaan kerhoäitiä, vaikka monta vuotta yritin 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hih :) Tää on siinä mielessä kiva kerho, että ei ole liian usein :'D Tätä perhekerhoa on vaan 2 kertaa kuukaudessa. Ja tosiaan helppoa, kun olen molempien tyttöjen kanssa käynyt kahdestaan. Useamman lapsen kanssa kerhoilu voisi olla rankempaa :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡