torstai 11. marraskuuta 2021

Rankka syksy - Nyt katse eteenpäin

Tämä syksy on ollut rankempi mitä etukäteen osasin ajatella. Vauva + kerholainen + koululainen. Arki on ollut aika vauhdikasta, täynnä muutoksia ja uusia juttuja. Mutta oikeasti elämästämme on tehnyt rankkaa huoli lapsen terveydestä.


Tämä syksy on sisältänyt monia lääkäri- ja sairaalakäyntejä, tutkimuksia, pelkoa, stressiä, murehtimista ja unettomia öitä. Onneksi jo melko aikaisessa vaiheessa selvisi, että mistään vakavasta ei ole kyse, mitään hätää ei ole, inhottavaa vain. Kuitenkin tapaus osoittautui harvinaiseksi ja sen selvittämiseen vaadittiin aikaa. Nyt useamman kuukauden jälkeen, vaikuttaa siltä, että pahin olisi ohi.

Nyt katse eteenpäin. Haluan luottaa siihen, että lapsen kohdalla tilanne helpottuu. Olen kiitollinen siitä, että kyse ei ollut mistään vakavasta, hän pääsi nopeasti tutkimuksiin ja sai hyvää hoitoa. Toipuminen alkaa. 

Niin kuin aina, olen myös tänä syksynä halunnut keskittyä positiivisiin asioihin. Kivat jutut kantavat minua ja antavat voimaa. Blogi ja instagram ovat piristäneet minua, vaikka somehommiin on ollut välillä vaikea keskittyä, kun mielessä on ollut ihan muut jutut. Tälläisenä aikana varsinkin blogi on ollut minulle tärkeässä roolissa. Olen kirjoittanut syksyn aikana monia postauksia. Keksinyt itselleni tekemistä esimerkiksi myös askartelemalla ja ompelemalla. Halloweenkoristeiden tekeminen lähti pikkuisen lapasesta, haha. Tuntuu että olen kehittänyt itselleni puuhaa, että en niin paljon murehtisi. Lapsiperheessä on aina tekemistä, ei ole kauheasti aikaa istuskella murehtimassa, vaikka moni asia onkin mietityttänyt. Arkea täytyy pyörittää. Minulla on ihania, reippaita ja rohkeita lapsia. Vaikka aina ei reipas tarvitsekaan olla. Kiitos meidän läheisille avusta ja tuesta.  ♡


Olen tämän syksyn aikana oppinut, että olen vahvempi kuin luulinkaan. Äitiys antaa uskomattomia voimia. Haluan lähettää tsemppiä kaikille kenellä on ollut rankka syksy. Onneksi joulu lähestyy ja tuo mukanaan iloa ja valoa. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡