keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Saako jo marraskuussa jouluttaa?

Saako jo marraskuussa vähän jouluttaa? No saa, jos siltä tuntuu! Varsinkin ensilumen sataminen muutama päivä sitten herätteli minussa joulufiilistä. Vaikka eihän lunta tullut kuin ihan pikkuisen ja sitä iloa kesti vain pari päivää. Toivottavasti lunta sataisi pian uudestaan. ♡ 


Marraskuu on melko pimeä ja synkkä, kyllä kivat jouluiset jutut tuovat hyvää mieltä ja piristävät arkea. Kuitenkaan marraskuussa meidän kotona ei vielä perinteisiä joulukoristeita nähdä, kuten esimerkiksi joulukuusta tai punaisia yksityiskohtia. 


Marraskuussa annan itselleni luvan fiilistellä joulua leipomalla pipareita ja joulutorttuja, kuuntelemalla joululauluja, katsomalla jouluisia elokuvia lasten kanssa, laittamalla kausivaloja, polttamalla kynttilöitä, vaihtamalla sänkyyn kuusilakanat ja lisäämällä sohvalle enemmän kuusityynyliinoja. Tietenkin ostamalla ja paketoimalla joululahjoja. Lasten kanssa on hauska selailla lelulehtiä. Jossain vaiheessa ehkä havuja päätyy maljakkoon.


Marimekon Kuusikossa kuosi on yksi lemppareistani. Varsinkin tämä mustavalkoinen versio, eipä meiltä toistaiseksi muita löydykään. Aiemmin tuotannossa olleen vihreän tyynyliinan haluaisin, mutta en ole onnistunut sellaista löytämään.


Lapsille kaivettiin esiin tonttulakit. Ne ovat päässä heillä melkein päivittäin. Hauskaa! Tytöillä on useampia tonttuhattuja, nyt marraskuussa on käytössä mustat ja harmaat, punaiset otetaan käyttöön joulukuussa, heh. Tosin 3v:n söpö KaislaStar punainen tonttupuku on ollut ollut jo päällä. Sen sallin! Kyllähän tontut jo marraskuussa liikkuu, hih. 

Jouluradio soi päivittäin. Iltaisin on ihana sammuttaa valot, tunnelmoida polttamalla kynttilöitä, sytyttämällä kausivalot ja käpertymällä sohvalle viltin alle villasukat jalassa. Jos nyt jo jouluttaa, niin anna mennä, fiilistele! Ihanaa marraskuuta! ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡