maanantai 14. helmikuuta 2022

Ihanaa ystävänpäivää!

Meidän ystävänpäivään kuuluu herkuttelu, suukottelut, halit, kivat pienet yllätykset, punaiset ilmapallot ja muut koristeet, niin kuin esim söpö sydäntyyny tai tekemäni marimekko-sydämet. On myös hauska pukeutua teemaan sopivaksi, hih. Aina on syytä juhlaan, tykkäämme juhlia myös ystävänpäivää. Se tuo kivaa vaihtelua arkeen!


Ostimme tytöille muutamia herkkuja Tigerista, samoin kivan love-ilmapallon. Sinellistä punaisia ilmapalloja. On kiva koristaa kotia punaisilla kukilla. Onhan punainen rakkauden väri, hih. 


Pekka haki Arnoldsista donitseja, lisäksi hän perinteiseen tapaan paistoi pizzaa ja leipoi tällä kertaa herkullisia rubymokkapaloja.


Pekalla on ollut tänään vapaapäivä töistä, vietimme laatuaikaa yhdessä perheenä. Saimme myös S-kummin meille kyläilemään. Kivaa!


Meistä on ollut kiva ystävänpäivänä aina muistaa läheisiä korteilla, kuvaviestillä tai jopa molemmilla. Tänä vuonna tytöt tekivät söpöt glitternallekortit serkuille ja muutamille kavereille. Kauniit mosaiikkisydänkortit isovanhemmille. Muutama kortti tehtiin myös muille rakkaille. Tuttuun tapaan myös kuvaviestit lähetettiin. Tällä kertaa tälläinen ihana kuva 👇


Ihanaa ystävänpäivää! ♡ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡