lauantai 30. huhtikuuta 2022

Huhtikuun kivoimpia juttuja

No, toiveistani huolimatta, emme huhtikuussa välttyneet taudeilta, höh. Kyllä harmitti. Noro kiersi maalis-huhtikuun taitteessa lopulta meidät kaikki, toisilla oireet todella hurjia, toisilla lievempiä. Onneksi tässä kuussa oli myös paljon kivoja juttuja kamalien juttujen lisäksi. Näimme paljon läheisiä ja fiilistelimme Pekan kanssa meidän 12. vuosipäivää. Pekka rakensi tyttöjen kanssa H:lle koulupöytää ja pyörät laitettiin kesäkuntoon. Terassia on siivottu ja talvikamat laitettu varastoon. Paljon on myös haravoitu. Ihanaa kun on valoisaa ja saimme kokea muutamia lämpimiä päiviä (10-15 astetta) vaikka kevät on ollut melko kylmä. Luntakin satoi useampana kertana ja meidän pihalla on edelleenkin lunta. Huhtikuun kivoimpia juttuja:


Aprillia!
Aprillipäivä oli hassun hauska jekuttelupäivä. Jekutin tyttöjä niin, että he luulivat syövänsä keitettyjä kananmunia, kun he saivatkin suklaiset mignonmunat, hih. Tämä paljastui heille rikkoessa munan kuoren. Aprillia! Yhdessä hihiteltiin hauskalle, hyväntahtoiselle jekutukselle. Tytöt jekuttivat minua, että mamma ja pappa ovat tulleet meille päiväunille. Tytöt olivat kasanneet tyynyjä peiton alle, näytti aivan siltä kuin sängyssä olisi nukkunut joku. Hehe. 


Leevi 10kk
Meidän rakkaasta hurmuripojasta tuli 10kk ikäinen. Hän on niin ihana ja nauravainen hekottelijapoika, meidän muru mursunen. Hän osaa ryömiä(7kk) istua ilman tukea(8kk) kontata, nousta seisomaan tukea vasten,  taputtaa(9kk) ja vilkuttaa (10kk). Kuun lopussa hän otti muutamia askeleita tuen varassa. Tämä oli ensimmäinen kerta kun kk kuvia oli vaikea ottaa. Poitsu ei olisi millään halunnut köllötellä selällään lattialla, hehe. Sain kuitenkin kivat kuvat napattua muistoksi. 


Palmusunnuntai 
H kävi kavereiden kanssa virpomassa naapureita. Myöhemmin kävimme koko porukalla virpomassa isovanhempia, mammaa ja pappaa, mummia ja ukkia sekä S-mammaa ja P-pappaa. Tytöt askartelivat hienoja oksia. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös meidän oven takana kävi virpojia, hauskaa! 


Pääsiäinen 
Nautin pidennetystä viikonlopusta lasten kanssa. Parasta oli yhdessäolo, läheisten seura ja herkuttelut. Nähdä lasten ilo ja riemu!  Pekalla oli aamuvuoroja, välivuoro ja pääsiäissunnuntai vapaa, joten pystyimme yhdessä juhlimaan pääsiäistä. Kävimme mamman ja papan mökillä ja Pekka kävi lasten kanssa mummilla ja ukilla. Pääsiäispupu piilotti yllätyksiä, pääsiäiskukko muni pääsiäissunnuntaina + paljon muuta! Meillä oli kiva pääsiäinen. 


Vappu
Meidän vappuun kuului munkkien paisto, tippaleivät ja mamman tekemä sima. Heiluttelimme tekemiäni vappuhuiskia ja tuunasimme naamarit. Lapset tykkäsivät myös ilmapalloista ja serpentiinistä. Mamman ja papan sekä mummin ja ukin ostamat vappupallot ihastuttavat ja niistä on ollut paljon iloa. Näimme läheisiä, herkuttelimme ja tytöt kutsuivat naapurissa asuvia kavereita meidän pihalle vappujuhliin. Sain kaivettua kaapista itselleni vappuhatun (ylioppilaslakin) päähän. Meillä on hauska ja värikäs vappu. Kivaa kun Pekalla on kolmen päivän vapaat.


Tässä vielä linkit kaikkiin huhtikuunpostauksiin:

Huhtikuun kivoimpia juttujaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡