perjantai 8. huhtikuuta 2022

Poitsun vauvanurkkaus

Meidän poitsulla ei ole ainakaan vielä omaa huonetta. Hänellä on kuitenkin meidän makuuhuoneessa oma söpö vauvanurkkaus. Vuodekatos ja kauniit tekstiilit tekevät siitä tunnelmallisen. Vanha retropinnasänky löydettiin 2018 meidän keskimmäiselle Torista. Poitsun mielestä sängyn helmikoristeita on hauska liikutella, hih. Lentokonekoriste on rikkimennyt musiikkimobile.



Olohuoneessa poitsulla on toinen vauvanurkkaus, hoitopöytälipasto ja hylly. Lipastossa säilytetään poitsun vaatteet ja tarvikkeet. Tv-tason laatikoissa ja korissa säilytetään leluja, vaikka löytyy muutama söpö otus välillä makuuhuoneestakin. 


Pidän tällä hetkellä todella paljon Garbo & friends kuoseista. Poitsun sängyssä on Woodlands nimistä kuosia aluskalana (mikä on ollut käytössä aikoinaan isosiskolla) ja hänelle ostettu pussilakanasetti ja tyynyliina. Meiltä löytyy myös Rosemary kuosilla harsoliina mitä olen käyttänyt mm. korikehdon lakanana. Korikehdossa päällisenä on tällä hetkellä Metsolan Mouse harsoliina. 



Meidän poitsu on niin söpö hymypoika. Pikku Pekka. Meidän aurinko ja valo. Niin rakas ja ihana. Meidän viimeinen vauva. Isosiskojen sanoin: meidän kaikkien vauva ♡ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡