keskiviikko 25. toukokuuta 2022

Meidän kerholaisella alkoi kesäloma

Meidän kerholaisella alkoi kesäloma. Se on samalla kivaa ja haikeaa. Kivaa kun kesä ja kaikki kivat kesäpuuhat alkaa, mutta haikeaa kun tulee ikävä kerhokavereita ja ohjaajia. V:lla on ollut mahtava ensimmäinen päiväkerhovuosi. 


Kerhossa V askarteli, lauloi, leikki, ulkoili, välillä retkeili ja leipoi pullaa/sämpylöitä. Kerhossa järjestettiin välillä naamiaisia ja siellä juhlittiin. Hauskaa! Joulun lähestyessä V sai kotiin tosi kivan toiminnallisen joulukalenterin koko perheelle. Sen eteen oli nähty paljon aikaa ja vaivaa, arvostimme sitä todella. Ystävänpäivänä V sai kerhosta ilmapallon, namun ja kortin, hän tuli niistä niin iloiseksi. Pääsiäisenä kindermunan, oi että ja vappuna keltaisen ilmapallon millä hän leikki todella paljon. Nyt kerhon päättyessä hän sai kivan pussukan missä oli ilmapalloja ja rusinarasia sekä ihastuttavat kortti missä oli kerhokavereiden kivoja sanoja V:sta. V tykkää todella paljon ilmapalloista. Ihania pieniä yllätyksiä mistä on ollut V:lle paljon iloa. Kiitos ♡ Halusimme kerhon päättyessä muistaa ihania ohjaajia pienellä vastalahjalla.


V on kerhosta tullut aina niin hymyssä suin iloisena ja onnellisena, hän toi sieltä kotiin monia upeita askarteluja. Hän on odottanut kerhopäiviä innoissaan ja ne ovat olleet ehdottomasti hänellä viikon kohokohtia. V on ollut niin reipas kerholainen, omien sanojensa mukaan isotyttö. Niin onkin, hih. Syksyllä kerho onneksi taas jatkuu. Meillä on kesällä niin paljon kivoja juttuja tiedossa, että hän ei ehdi kerhoa ikävöimään, ainakaan kovin paljon, hih. Kavereitakin löytyy, V on tutustunut naapurissa asuviin kavereihin ja kotona löytyy leikkiseuraksi äiti, isi, sisko ja veikka. 


V:n kesälomasuunnitelmiin kuuluu mökkeily, Tykkimäki, Actionpark ja Muumimaailma. Lisäksi barbieleikit, trampalla pomppiminen ja kukkien kerääminen. Piknikit, mansikat ja terassilla syöminen. Pädin katsominen, heh. Hauskaa! Meillä on ihana ja taitava kerholainen. Saa nähdä mitä kaikkea kivaa me kesälomalla keksitään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡