maanantai 9. toukokuuta 2016

Päivä Korkeasaaressa


Tänään käytiin ihastelemassa eläintarhan eläimiä Korkeasaaressa. Ollaan aikaisemmin käyty Korkeasaaressa kesällä, silloin ei olla saatu edes parkkipaikkaa kun ihmisiä on ollut niin paljon. Eläimiä on ollut vaikea nähdä kun porukkaa on ollut koko ajan edessä ja lisäksi on ollut myös tuskasen kuuma, monet eläimet ovat olleet piilossa.  Tänään oli mukava huomata että näin toukokuussa ei ole ruuhkaa. Saatiin auto hyvälle paikalle varjoon, ihmisiä oli vähän. Nähtiin hyvin kaikkiin aitauksiin,  monien aitausten luona ei nimittäin ollut ketään muita. Sää oli ihana, lämmin ja aurinkoinen, mutta ei ollut liian kuuma. Nähtiinkin paljon erilaisia eläimiä, lintuja ja matelijoita.


Käytiin ensimmäiseksi katsomassa kissalaakson asukkeja. Nähtiin leopardi, leijonia ja pikkupanda. Erityisesti pikkupanda oli Helmin mieleen ja ihasteltiinkin sitä pitkään. 


Lähdettiin seuraavaksi katsomaan karhuja, nähtiin matkalla mm. hirvi ja visentti. Hirvi kiinnosti kovasti ja Helmi hoki innoissaan "hiivi hiivi". Nähtiin myös uljas kotka.Karhut olivat luolassa nukkumassa, me näimme karhut, mutta ikävä kyllä kuvasta niitä ei pysty näkemään. Luola näyttää vain mustalle möykylle.

Kamelit olivat kivoja!Helmi odotti innoissaan apinoiden näkemistä "Api, api!". Nähtiinkin erilaisia apinoita, yksi oli todella pieni ja suloinen. Amazonia-talossa nähtiin myös erilaisia lintuja, jotka pitivät kovaa ääntä. Veden äärellä köllötteli kilpikonna ja pikkuinen krokotiilikin.
Tälläiset päivät ovat kivoja kun ne tuovat arkeen pientä piristystä. Suurin osa viikosta vietetään kotona niin on mukava lähteä välillä reissuun. Tosin lapsen kanssa reissaamisessa on omat juttunsa, se ei aina ole vanhemmille pelkkää lomailua. Helmi on onneksi melko mukautuvainen ja Helmin kanssa on yleensä helppo reissata, niin kuin tänäänkin. Neiti jaksoi hienosti koko päivän. 

Meillä oli hauska päivä Korkeasaaressa, iloinen mutta väsynyt kotiäiti fiilistelee tätä päivää kivoilla kuvilla :-)

2 kommenttia:

  1. Korkeasaari on kiva paikka. Ollaan käyty siellä tänä vuonna jo kahdesti (ostettiin vuosilippu, kun oli tarjolla puoleen hintaan:). Kissaeläimet on herättäneet kiinnostusta. Myös kalat ja pikkujyrsijät ovat olleet hitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla! Me asutaan sen verran kaukana ettei kovin usein sinne päin reissata, mutta jos asuttais pääkaupunkiseudulla niin varmasti olisi meilläkin vuosiliput taskussa :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡