sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Tyttöjen viikonloppu

Pekka oli tämän viikonlopun reissussa poikien kanssa, joten me vietettiin Helmin kanssa tyttöjen viikonloppua. Meillä olikin tosi kivaa. Helmi kävi leikkimässä mammalla (minun äidillä) ja mammanmammalla (minun mammalla), ulkoiltiin, puistoiltiin ja herkuteltiin. Helmistä oli mukavaa kun pääsi Ella-kissan kanssa touhuamaan (eläinten ystäville tiedoksi, että kuvissa ei vahingoitettu eläimiä). Puistoilu oli myös mukavaa. Oli aika hauskaa viedä Helmi leikkimään samaan leikkipuistoon missä olen itse lapsena leikkinyt. Saatiin hyvin aika kulumaan ja meillä oli Helmin kanssa kiva viikonloppu, mutta kyllä meillä oli Pekkaa tosi kova ikävä. Nukuin aika huonosti, sillä en enää osaa nukkua yksin. Ensi yönä varmasti nukun hyvin, kun on oma kulta taas kainalossa.


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia taas kerran, erityisesti tuo missä Helmi ja Ella kulkee rinnakkain! tuo ensimmäinen kuva Ellasta on varsin hauska, se näyttää vähän siltä ko sillä ois silmät kierossa hahaha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos <3 Helmi ja Ella on niin kamuja, Ella aina vahtii Helmiä ja Helmiä Ellan touhut kiinnostaa kovasti. :-) Ella on meidän oma pieni kierosilmä, mut se tekee siitä just ainutlaatuisen. Hih.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♡