keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Mitä ostimme joulukotiimme?

Rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää. Joulukoristeet luovat kotiin ihanan tunnelman. 


Viime vuonna jo haikailin mustavalkoisia Marimekon Kuusikossa kuosin tyynyliinoja ja tänä syksynä päätin ostaa meille sellaiset. Kuosi on mielestäni niin kaunis ja ajaton. Väritykseltään simppeli ja kuvioltaan ihanan leikkisä. Sopii hyvin meidän värittömään tyyliimme.


Ostimme Helmille pikkujoululahjaksi A Little Lovely Companyn keltaisen tähtilampun, joka joulun ajan koristaa olohuonettamme, silloin kun se ei ole leikeissä mukana. Helmistä on kiva sytyttää lamppu ja ihastella sen pientä hehkua. Olemme keränneet Helmille kuluneen vuoden aikana jo 5 pientä lamppua: kaksi jäätelöä, pilven, kummituksen ja tähden!Tilasin itselleni joululahjaksi Eno Studion Multi Candle Pin -kynttilänjalan, mitä olen ihastellut instagramissa viime talvesta lähtien. En löytänyt yhtään jälleenmyyjää Suomessa, joka myisi kyseistä kynttelikköä, joten jouduin tilaamaan sen ulkomailta. En uskaltanut edes haaveilla että ostaisin tuollaisen design esineen, ennen kuin satuin googlettamaan. Kynttelikkö olikin paljon edullisempi kuin mitä olin kuvitellut. Siitä sai jouluisemman näillä ihanilla Puine Ny:n vanerisilla joulupalloilla. Parasta tässä kynttilänjalassa on ehdottomasti se, että se on kaunis ja käytännöllinen vuoden ympäri!


Olen aiemmissa postauksissani joskus kertonut ihanista Pikku Norsun julisteista ja korteista. Tänä vuonna ostin kotiamme koristamaan ihania joulukortteja heti kun ne ilmestyivät verkkokauppaan. Kortit ovat kauniita ja tunnelmallisia, niissä on joululaulujen sanoja.Tänä vuonna kotiamme koristaa myös perinteiset paperiset joulutähdet. Miksi ostimme paperitähdet vasta tänä vuonna? Ne sattuivat olemaan alennuksessa ja totesin että ne voisivatkin sopia meille. Ja vaikka aluksi epäröin niiden hankintaa, niin olen enemmän kuin tyytyväinen että ne koristavat nyt kotiamme. Helmin synttäreille olimme ostaneet 3 valkoista pom pomia. Ne näyttivät niin kivalle, että ajattelin jättää ne vielä joulun ajaksi keittiöön. Myöhemmin ne pääsevät sitten koristamaan Helmin huonetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡