sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Upea muumitalo

Helmi sai syntymäpäivälahjaksi äidiltäni upean muumitalon. Tämä muumitaloa muistuttava piparkakkutalo on muodostunut jo ihanaksi perinteeksi. Helmi sai äidiltäni ensimmäisen muumitalon kun kotiuduimme sairaalasta, se oli ihana yllätys! Helmi sai myös 1-vuotislahjaksi kauniin muumi-piparkakkutalon, jota neiti ihasteli paljon. Ihanaa että äitini teki Helmille muumitalon myös tänä vuonna.


Muumit ovat osa lapsuuttani ja minulle tärkeä juttu. Kappas kummaa kun Helmikin sattuu muumeista tykkäämään, hih. Toisaalta kukapa ei muumeista tykkäisi? Äitini on kyllä todella taitava, itse en ikinä osaisi tehdä yhtä hienoa piparkakkutaloa. Muumitalo on ollut joka vuosi äärimmäisen upea ja olen aina ollut todella vaikuttunut. Tuntuu silti että tänä vuonna äiti on taas ylittänyt itsensä. Piparkakkutaloon oli tullut ihana uutuus: valot muumitalon sisällä. Muumitalo on niin kaunis ja upea tunnelmanluoja, täys kymppi! Kiitos äiti <3


Muumitalo on aina ilahduttanut Helmiä ja varsinkin minua, mutta tänä vuonna neiti on ollut todella kiinnostunut muumitalosta. "Talo, muumi, muumipappa, pukki. Valoo täältä". Helmi on tutkinut talon läpikotaisin, koskettanut pintoja ja ollut talosta ihmeissään "vau". Onneksi vielä ainakin tänä vuonna Helmi tyytyy ihastelemaan taloa, on hän kyllä pari kertaa kysynyt "namii?" Talo syödään vasta joulun jälkeen, ehkä uudenvuoden jälkeen jossain vaiheessa. Haluan ihastella sitä mahdollisimman pitkään. Apua miten näin upean piparkakkutalon edes raaskii syödä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡