maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kotkan Meripäivät - The Tall Ships Races Kotka

Sunnuntaina kävimme Kotkan Meripäivillä ihmettelemässä The Tall Ships Races tapahtumaa. Upeat purjelaivat ja -veneet olivat rantautuneet Kotkan satamaan ja pääsimme ihastelemaan niitä. Helmikin totesi monta kertaa "vau, upeeta. uu iso vene". Olivathan ne vaikuttavan näköisiä. Pääsimme näkemään myös kun erään laivan miehistö kiipesi korkealle mastoihin  irroittelemaan purjeita. Se oli hurjan näköistä, he kiipesivät todella korkealle!


Kiersimme katsomassa muitakin Meripäivän tapahtumia kuten Tivoli Seiterän ja Kansainväliset suurmarkkinat. Katselimme myös keskustassa ja Pasaatissa ihmisvilinää ja siitä sitten suuntasimme Katariinan puistoon.
Halusimme mennä Katariinan puistoon katsomaan kun The Tall Ships Races laivat ja veneet lähtivät kulkueena satamasta kohti Turkua. Meillä tuli vähän kiire, joten olimme ottaneet nopeasti keskustasta ruokaa mukaan. Tuo oli ehkä hienoin maisema, missä olen Hesen hampparia syönyt, hih. Harmittaa ihan todella paljon, kun olin unohtanut paremman objektiivini kotiin, joten laivakulkueesta ei ole kummoisia kuvia. Kuitenkin livenä se oli hienon näköistä ja kiva kokemus. Samalla nautimme Suomen kesästä, ihanasta aurinkoisesta päivästä yhdessä perheenä.

Olin edellisen kerran käynyt Kotkan Meripäivillä muistaakseni vuonna 2009, joten olikin jo korkea aika ottaa osaa tähän naapurikaupunkimme kivaan tapahtumaan. Uskon, että tästä saimme pienen kipinän ja ehkä menemme Meripäiville ensi vuonna uudestaan.

Illalla poikkesimme vielä serkkuni mökillä ja pääsimme sielläkin ihastelemaan kaunista merimaisemaa. Helmi innoissaan katseli pikkuserkkunsa kanssa ohikiitäviä veneitä ja lintujakin. Serkkuni teki heille kaarnalaivoja ja Helmi heitteli innoissaan kiviä veteen. Lapsilla oli taas niin kivat leikit (ja riehut) yhdessä ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡