lauantai 15. heinäkuuta 2017

Makuuhuoneen ihana kesäfiilis

Löysin Finlaysonin alesta upean pussilakanasetin tuplapeitolle ja ajattelin silloin, että "tuo on pakko saada meille juhannukseksi". Olen niin yllättynyt, että kiinnostuin tästä pussilakanasta, sillä tämä on makuuni aika värikäs ja kuvio on melko voimakas. Meiltä ei nimittäin muualta talosta löydy väriä kuin Helmin huoneesta, siksi tämä valinta on yllättänyt myös läheiseni. Ehkä juhannusfiilis osittain sekoitti päätäni. Onhan juhannus minulle (joulun lisäksi) vuoden kohokohta mitä tykkään fiilistellä todella paljon.
Rakastan kesää ja tässä pussilakanassa on niin kiva kesäinen tunnelma. Vaikka kuvio on tavallaan aika hallitseva ja minun makuuni värikäs, se on kuitenkin samalla yksinkertainen ja sopii meidän pelkistettyyn tyyliimme. Ja koska huone on muuten väritön, niin tekstiilien kanssa voi halutessaan leikitellä väreillä, jos siltä tuntuu.Mustavalkoisen Marimekon verhokapan tilalle vaihdoimme kesän ajaksi kaapissa lojunneet Ikean valkoiset verhot keventämään makuuhuoneen tunnelmaa. Saimme pienillä kivoilla muutoksilla makuuhuoneeseemme ihanan kesäfiiliksen ♡

Vinkki! Tämä Finlaysonin Visa-pussilakanasetti on vieläkin -50% alessa Finlaysonin sivuilla ja nuo Ikean verhot ovat todella edulliset, ne maksavat vain 10€.

Ohjeet tuohon Pekan tekemään ihanaan DIY vaaterekkiin löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡