torstai 6. heinäkuuta 2017

Milestone Mini Cards

Milestonen kauniit kortit sopivat hyvin erilaisten muistojen tallentamiseen. Raskaudelle, vauvalle, kaksosille, taaperolle ja häille on omat ihanat korttisarjat. Sitten on vielä nämä kätevät The Original Mini Cards kortit, jotka sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin. Niitä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn kategoriaan, joten niihin voi kirjoittaa mitä vain. Kaikki nämä kortit ovat kauniissa rasiassa, jossa ne pysyvät hyvin tallessa. 


Saimme Kiddex:ltä mahdollisuuden tutustua näihin The Original Mini Cards kortteihin ja vastasin empimättä kyllä. Nämä kortit ovat kivan näköisiä ja niihin on helppo kirjoittaa ylös tärkeitä muistoja Helmin lapsuudesta. Milestone -kortit painetaan ekologisella ja myrkyttömällä musteella FSC- paperille. Ne on suunniteltu Hollannissa ja painettu Belgiassa.


Minusta on ihanaa, että on olemassa myös tällaisia vapaamuotoisia kauniita kortteja, jotka ovat kivoja ja monipuolisia. Voin tallentaa näihin monenlaisia  asioita Helmin lapsuudesta, kuten esimerkiksi Helmin oppimia uusia asioita, hauskoja taaperon letkautuksia ja lempilaulujen sanoja + . Nämä kortit sopivat myös saduttamiseen ja on kiva kirjoittaa niihin Helmin ihania höpinöitä. Olen (näin jälkeenpäin) kirjoittanut muutamiin kortteihin myös raskaudesta ja Helmin vauva-ajasta. Minusta on mukavaa, että tähän samaan korttipakkaan tallentuu koko Helmin lapsuus ihan vauva-ajasta ties kuinka pitkäksi aikaa. Kortteja on nimittäin runsaasti, 100 kpl!


Mukavaa, että vauvakirjan väistyessä nyt nämä taaperon kivat lapsuusmuistot ja hauskat jutut saa helposti ja nopeasti tallennettua näille ihanille Mini Cards korteille.


Täältä näet kaikki Milestone korttien jälleenmyyjät. Lisää tietoa Kiddex:n maahantuomista tuotteista löytyy  www.kiddex.fi


Instagramissa @laurahassu on käynnissä kiva arvonta, joka on toteutettu yhdessä @kiddex_suomi tilin kanssa. Yksi onnekas voittaa omakseen nämä ihanat Milestonen Mini Cards kortit.  Käykää osallistumassa ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡