sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Anna lahjaksi pala kaupunkia!

Olen todella otettu ja innoissani siitä, että Kaupunki Lahjaksi Kouvola haluaa tehdä yhteistyötä kanssani. Oma kotikaupunkini on minulle erittäin rakas ja kyllä Kouvola on hieno kaupunki! Täällä on monenlaisia mielenkiintoisia yrityksiä, tapahtumia ja paikkoja, jossa voi kokea kivoja elämyksiä. Haluaisitko antaa ja saada lahjaksi palan kaupunkia?


Kaupunki Lahjaksi on saanut alkunsa rakkaudesta omaa kotikaupunkia kohtaan. Halutaan tarjota jotain paikallisilta paikallisille. Ajatus on erittäin hieno, mielestäni on tärkeää tukea oman kaupungin yrityksiä. Kaupunki Lahjaksi Kouvola on lahjakorttivihko, joka sisältää 10 erilaista elämyspakettia, joista lahjan saaja voi valita itselleen mieluisimman. Lahjakorttivihkon hinta on 49€ ja sen voi ostaa täältä tai vihkon jälleenmyyjiltä, mukana olevilta yrityksiltä. Vihkoon on koottu erilaisia, kiinnostavia kouvolalaisia yrityksiä, jotka tarjoavat jokainen oman erityisen elämyspakettinsa!Mukana lahjakorttivihkossa ovat: 

Joannas Beauty. Laaja valikoima kauneuspalveluita Kuusankoskella, lahjaksi luonnonkynsien geelaus ja koristelu.

Studio Move Up. Yksityistanssitunti yhdelle tai kahdelle henkilölle, lahjan saaja voi valita näistä vaihtoehdoista: paritanssit, twerk, tankotanssi tai kehonhallinta/huolto.

K7 Room Escape Kouvola. Kampanjapeli kahdelle, lukitussa huoneessa 60min, pääsettekö ulos?

Kouvot. Korisliigaottelu kahdelle henkilölle Jatke-Areenalla. Aktiivi Club otteluliput kahdelle Kouvojen kotiotteluun. Tämä paketti sisältää myös kahvi/voileipätarjoilun ennen peliä ja puoliajalla sekä valmentajavierailun.

Purpflash. Rantafestivaali Kouvolan Käyrälammella, lahjaksi kaksi festarilippua jommalle kummalle festivaalipäivälle kesällä 2018. 

Ravintola Kaisa. Ravintola Kaisa tarjoaa Kouvolan keskustassa neljäntunnin pelipaketin biljardia tai 1,5h henkilökohtaisen ohjauksen.

Swingmakers. Swingmakers tarjoaa KoskiGolfissa tutustumista golfiin ammattilaisen opastamana keväällä/kesällä 2018, aiempaa kokemusta ei tarvitse olla.

Uusi Arvilan tila. Elämyspaketti neljälle henkilölle Uusi Arvilan tilalla. Talvella rekikuljetus laavulle, maisemalenkki, makkaranpaistoa ja glögiä sekä luontosuunnistusrata. Kesällä villisikoihin tutustumista ja possuvisa, miniatyyrihevosen harjausta ja talutusta sekä herkuttelua leivoksilla kahvilla ja mehulla.

KooKoo. Kiekkoilta kahdelle Lumon Areenalla. Lahjakorttipaketti sisältää kaksi istumapaikkalippua valitsemassasi KooKoon kotiottelussa Liigan runkosarjassa 2017-2018 sekä 10 eurolla kioskituotteita.

Tykkimäen Sauna. Rentoutumista järven rannalla, 10 x sauna- ja uintikortti kauniissa suomalaisessa ympäristössä vain muutaman kilometrin päässä Kouvolan keskustasta.


Kaupunki Lahjaksi lahjakorttivihko on todella kiva, kaunis, helppo ja kätevä lahja esimerkiksi pukinkonttiin tai syntymäpäiväsankarille. Lahjakorttivihkolla voi muistaa läheisiään tai yritys työntekijöitään ja yhteistyökumppaneita. Tässä lahjakorttivihkossa on niin paljon kivoja juttuja, että kyllä tänne Kouvolaan kannattaa tulla kokemaan näitä elämyksiä naapurikaupungeistakin, joten lahjakortti voi olla oiva lahja myös silloin vaikka lahjan saaja ei Kouvolassa asuisikaan.


Tämän lahjakorttivihkon iso plussa on siinä, että ei tarvitse stressata lahjan ostamista, kun ei ole sitä ikuista ongelmaa "mitä jos lahjan saaja ei pidäkään siitä mitä olen hänelle ostanut". Lahjakorttivihkossa on monta vaihtoehtoa ja lahjan saaja valitsee itse itselleen mieluisimman lahjan. Nämä kaikki mukana olevat yritykset tarjoavat elämyksen ja kivan kokemuksen, joten kenenkään nurkkiin ei pääse kertymään turhaa tavaraa. Helppoa ja huoletonta eikö?


Kun katson Kaupunki Lahjaksi Kouvolan lahjakorttivihkoa, niin siinä on omaan makuuni niin monta hyvää vaihtoehtoa, että voi olla että minun on vaikea valita mihin oman vihkoseni käytän. Olen kuitenkin varma, että valinta mihin päädyn tulee olemaan kiva kokemus! Lisää tietoa Kaupunki Lahjaksi Kouvolasta ja mukana olevista yrityksistä voit lukea täältä. Kaupunki Lahjaksi Kouvola löytyy myös Facebookista ja Instagramista. Omat Kaupunki lahjaksi vihkot löytyvät myös Mikkelistä ja Lahdesta. Anna lahjaksi pala kaupunkia!

2 kommenttia:

 1. Viva Las Kouvola!!! ♡
  Hyvä että tästä "betonihelvetistä" aletaan tuoda esille niitä lukuisia mahtavia puolia, jota rakkaasta kotikaupungista löytyy vaikka kuinka paljon! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Meil on hieno kaupunki täynnä kivoja juttuja <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡