keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Helmi rakas, olet jo kolmevuotias


Muistan hyvin sen tunteen, kun kaksi viivaa ilmestyivät tikkuun syntymäpäivänäni, kun täytin 23 vuotta, olin niin onnellinen. Kun näin sinut ultrassa ensimmäisen kerran ja poskelleni vierähti onnen kyynel, ymmärsin sen, että elämäni tulisi muuttumaan juuri niin kuin olin toivonutkin. Raskaus ja synnytys eivät kumpikaan olleet helpoimmasta päästä, mutta kokisin sen kaiken silti uudelleen, jotta saisin sinut syliini.

Kun vihdoin pitkän odotuksen jälkeen näin sinut ensimmäisen kerran vilaukselta mietin miten kauniilta näytät. Kun näin sinut myöhemmin uudestaan, olit isin paidan sisällä ja näytitte niin ihanilta, kätilö nosti sinut hetkeksi kainalooni. Seuraavat päivät ja oikeastaan viikot menivät sinua katsellessa, mietin miten ihmeellinen olet.

Se on ihanaa, että saan olla kanssasi kotona. Olla läsnä ja nähdä kun opit uusia asioita, olla paikalla kuulemassa sinun ilot ja surut, yhdessä luomme sinulle kivoja lapsuusmuistoja. Tämä aika vauvasta leikki-ikäiseksi on mennyt niin nopeasti. Päivääkään en vaihtaisi pois. Olet suurin unelmani, toteutunut haave, kallein aarteeni. Olen niin kiitollinen ja onnellinen. Se, että saan olla äiti sinulle on parasta mitä minulle on tapahtunut. Paljon onnea Helmi rakas, olet jo kolmevuotias. ♡


Vietimme sunnuntaina 26.11. 2017 ihanat 3v syntymäpäiväjuhlat. ♡ Teemana oli yksi Helmin suosikeista: Late Lammas. Helmin tätsy teki perinteisesti Helmin juhliin upeat kakut. Pekka leipoi pizzaa ja lisäksi oli tarjolla pientä naposteltavaa. Helmillä oli ihana päivä, hän nautti saamastaan huomiosta, oli mukavaa saada rakkaita kylään ja hän ihasteli kaikkia kivoja lahjojaan. Kynttilöiden puhaltaminen, herkuttelu ja pikkuserkkujen kanssa leikkiminen olivat päivän kohokohtia.

Helmi sai meiltä syntymäpäivälahjaksi kaksi Brion Disney junaratasettiä, jotka löysimme alkusyksyksystä huutonetistä. Helmi on melkeinpä vauvasta asti tykännyt Mikistä ja kumppaneista ja hän on usein kerhossa ja pikkuserkkujen luona leikkinyt junaradalla, joten ajattelimme että lahja olisi mieleinen. Ja kyllähän me tyttäremme tunnemme, hih. Junarata on ollut ahkerasti käytössä. Helmi sai paljon muitakin ihania lahjoja sukulaisilta ja ystäviltämme. Tylsää ei ole ollut, hih. Kiitos kaikille juhlijoille ja Helmiä muistaneille, teitte päivästä ikimuistoisen ♡Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡