lauantai 11. marraskuuta 2017

Helmin syksyinen vaatekaappi

Kirjoitin aiemmin postauksen kesän lemppari lastenvaatteista ja lupailin, että kirjoittaisin myös Helmin syksyisestä vaatekaapista. Helmillä on paljon ihania lastenvaatteita, syksyllä on päässyt käyttämään enemmän pitkähihaisia lämpimämpiä vaatteita, ihania pipoja ja kivoja takkeja ja haalareita. 


Helmille ei syksyksi ostettu erikseen mitään tiettyjä "syksyisiä" vaatteita, vaan vaatteita, jotka sopivat päälle milloin vain. Suurin osa Helmin vaatteista on ostettu viime vuonna tai keväällä. Pyrin aina siihen, että vaatteet olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä. Lastenvaatteet ovat niin söpöjä ja kauniita, on kiva kuvata ja kirjoittaa muistiin minkälaisia vaatteita Helmi taaperona on pitänyt!


Tässä on osa Helmin ihanista vaatteista. Ostan vaatteita tarpeeseen ja joskus myös heräteostoksena. Ostan vaatteita sillä periaattella mikä on kaunis ja käytännöllinen. Helmiltä löytyy kaikenlaisia vaatteita, tykkään suosia suomalaisia ja eettisesti tehtyjä vaatteita, mutta kyllä meiltä löytyy myös suurien ketjujen vaatteita. Kuvassa näkyy vaatteita näiltä merkeiltä: Aarrekid, Vimma, Arksie (saatu), Lindex, Polarn O. Pyret, Metsola, Versonpuoti, Yozen ja H&M. 


Helmillä on kaksi ihanaa Mini Rodinin Pico haalaria, viime vuonna alesta ostettu vaaleanpunainen ja tänä syksynä ostettu musta haalari. Olen tykännyt niistä niiden simppelin ulkonäon vuoksi, niihin on kiva yhdistellä erilaisia hattuja, olen kokenut haalarit myös käytännöllisiksi ja hyvälaatuisiksi. Nyt kun on ollut kylmempiä kelejä Helmi on pitänyt myös viime syksynä ostettua supersuloista pandahaalariaan, joka on talvihaalari. 
Helmillä on myös H&M:ltä ostettuja kevyitä takkeja, joita käytimme ahkerasti alkusyksystä. Pörröinen neuletakki ja todella ihana ja huomiota kerännyt suloinen nahkatakki sekä mustavalkoinen Minni-takki! Helmi oli saanut keväällä lahjaksi myös ihanan Minni-toppaliivin, joka oli myös ahkerasti käytössä sekä kauniin Adidaksen ulkoiluasun, Mikki kuosissa tietenkin. Nämä kauniit ulkoiluvaatteet sopivat hyvin yhteen. 

Helmillä on ihania pipoja, joista lempparini ovat Pietamon kauniit rusettipipot ja Bredenin kätevät hatut, joista tämä hattuhuivi on superhyvä keksintö. Nämä kaikki hatut ovat olleet todella paljon käytössä nyt syksyllä. Vaaleanpunainen Pietamon rusettipipo sekä Bredenin pipot olemme saaneet yhteistyön merkeissä keväällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡