sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Aurinkoinen pakkaspäivän metsäretki

On ihanaa, asua kaupungissa, jossa luonto on läsnä joka puolella. Takapihaltamme lähtee metsäpolku, tien toiselta puolelta lähtee pieni pururata suolle ja ihan lyhyen kävelymatkan päässä on isompi pururata ja metsää. Tänään oli niin kaunis aurinkoinen pakkaspäivä, joten ajattelin dokumentoida meidän tämänpäiväisen metsäretkemme. 

Helmistä oli hauska kulkea metsäpolkua pitkin ja kiipeillä kivien päällä, samalla kuuntelimme lintujen sirkutusta. Helmi löysi matkallamme keppejä, oli hauska piiloutua puiden taakse ja kurkkia sieltä. Nautin auringosta ja raikkaasta ulkoilmasta, oli kiva seurailla Helmin puuhasteluja. Lopuksi menimme vielä kiipeilämään isolle lumikasalle. 


Tämän talven hittijuttu on nuo valtavan lumikasat. Helmistä on hurjan hauskaa kiipeillä ja laskea mäkeä. Hauskat pienet lumi/jääkökkäreet lumikasojen juurella ovat "lahjoja". Helmi monesti tulee luokseni sellainen sylissään ja toteaa "hyvää syntymäpäivää äiti, tässä sinulle lahja", hih. Kun tulimme omalla pihalle, niin näimme oravan jälkiä lumessa, Helmistä oli myös hauskaa tutkailla omia jalanjälkiä. 


Tässä on pitkään ollut sellaisia märkiä, sateisiä päiviä, joten tämä päivä oli ihana piristys. Toivottavasti näitä kauniita aurinkoisia pakkaspäiviä tulee lisää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡