keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Rv 15 - Ensimmäisiä liikkeitä

Tänään on meneillään rv 15+1. Minulla on ollut melkein viikon ihan kamala flunssa ja vieläkin makaan sohvanpohjalla. En ole kyennyt tekemään mitään, onneksi Helmi on ollut kiltisti ja Pekalla on ollut aamuvuoroja. En nimittäin muista milloin olisin ollut näin kipeä, äh. Toivon, että tämä flunssa rupeaa kohta helpottamaan, sillä en jaksaisi enää lepäillä. Eniten ärsyttää, kun meidän oli tarkoitus lähteä viikonloppuna Helsinkiin, mutta reissu on pakko perua, samoin kuin perinteiset nimpparikahvittelut (minulla siis torstaina nimpparit ja meille olisi tullut läheisiä kylään) ja tapaaminen ystäväni S:n kanssa. Nyt on ollut kauniita, aurinkoisia pakkaspäiviä, harmittaa myös se, että en ole päässyt moneen päivään ulkoilemaan.


Mutta sitten itse asiaan eli tähän pieneen ihmeeseen masussani ♡ Tosiaan rv 14+5 yöllä masussa tuntui jotain. Mietin, että voiko olla? Seuraavana yönä tuntui enemmän ja kun viikko 15 vaihtui olin aivan varma siitä, että tunsin ensimmäisiä liikkeitä. Ihanaa! ♡ Tämä tuntemus on hyvin pientä, sitä on vaikea selittää, mutta se tuntuu tavallaan pieneltä tykytykseltä tai muljahtelulta alavatsassa. Olen havainnut tätä nyt useamman kerran päivän aikana, usein illalla tai yöllä. Eli on tässä flunssan keskellä tapahtunut myös ihania asioita, hih.


Masu on jo vähän kasvanut ja pyöristynyt. Oloni on hyvä, arkoja rintoja ja väsymystä lukuunottamatta. Tosiaan monet alkuraskauden vaivat ovat loppuneet tai helpottuneet ja vauvamasu ei vielä kauheasti näy,  joten aina en edes tajua olevani raskaana. Nuo liikkeet ja tuntemukset masussa tekevät raskaudesta vielä konkreettisempaa. Odotan innolla, että masu rupeaa kunnolla kasvamaan ♡


Jos et ole huomannut aiempia postauksiani liittyen raskauteen ja haluat tietää aiempia raskauskuulumisiani, niin täältä pääset lukemaan raskauden ensimmäisestä kolmanneksesta ja täältä 
mm. np-ultra kuulumisia.

3 kommenttia:

 1. Kiva lukea näitä raskauskuulumisia, kun itsellä on laskettu aika vain hieman myöhemmin 4.8. Odotan myös toista lasta ja tyttäreni on hieman Helmiä vanhempi. Muutenkin pidän positiivisesta blogistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, onpa ihana kuulla! Ja onnea odotukseen <3 On kyllä mukava tietää, että blogia lukee muitakin raskaana olevia :) Vertaistuki on parhautta. Jotenkin ajattelen, että elämä on helpompaa, kun keskittyy hyviin/kivoihin asioihin.

   Poista
 2. Mnitexters_ki Ashutosh Parker download
  docusappsib

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♡