keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Kerhopäivä

Tänään oli Helmillä tämän vuoden ensimmäinen kerhopäivä (emme päässeet tammikuussa kerhoon ärhäkän flunssan vuoksi). Tällä kertaa Helmi meni isin kanssa perhekerhoon, joten minä sain aamusta itselleni vähän omaa aikaa. Seuraavalla kerralla on sitten minun vuoroni mennä kerhoilemaan, hih. 


Helmistä oli hauska mennä kerhoon pitkästä aikaa, edellinen kerhopäivä oli ollut joulukuussa. Helmillä oli kuulemma kivat leikit kerhossa, hän oli leikkinyt nukkekodilla ja leikkikeittiöllä, oli hän toisessa huoneessakin käynyt vilkaisemassa autotaloa ja junarataa. Kerhossa oli kuulemma ollut paljon väkeä, kun syyskaudella oli aika hiljaista, meitä saattoi olla paikalla joinain kertoina vain 3 aikuista + lapset. 


Tällä kertaa Helmi ei askarrellut (oli ollut vähän haastava askartelu), eikä ollut yhteisleikkejä ollenkaan jostain syystä. Helmi malttoi hienosti kuunnella hartaus/lukuhetken tarinoita. Kerhon jälkeen kotiin tuli iloinen tyttö, joka tiestysti tuttuun tapaan kävi pöydän ääreen syömään kerhojätskiä, hih. Minusta oli ihana kuulla, että Helmillä oli ollut kivaa perhekerhossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡