torstai 22. helmikuuta 2018

Kerhopäivä

Viime viikolla ilmoitimme Helmin syksyllä alkavaan päiväkerhoon, kerhopäiviä olisi silloin kaksi kertaa viikossa, kun tätä perhekerhoa on nyt vain kaksi kertaa kuukaudessa. Toivomme, että Helmi mahtuisi mukaan ryhmään ja pääsisi syksyllä enemmän kerhoilemaan, kun siitä niin kovasti tykkää.


Helmi lähti perhekerhoon taas hyvällä fiiliksellä. Aamulla oli kova pakkanen -17 astetta, onneksi mamma pääsi viemään meidät kerhoon. Laitettiin kerhotossut jalkaan, kävimme käsipesulla ja siitä sitten heti leikkimään. Minusta oli niin kiva, kun ohjaaja oli muistanut että Helmi tykkää kotileikkitavaroista ja oli kaivanut ne esiin. Helmi rupesikin heti kokkailemaan ja tutkimaan erilaisia ruokakamppeita. Myöhemmin Helmi halusi vaihtaa leikkiä ja kerroin hänelle, että ensin täytyy laittaa ruokakamppeet takaisin laatikkoon. Siinä sitten vänkkäsimme tätä asiaa jonkun aikaa, kunnes sain houkuteltua lopulta neidin siivoilemaan. Sitten Helmi halusi mennä leikkimään autoilla ja laskettamaan niitä autotalon liukumäestä. Olikin kiva, kun siinä oli kavereita ympärillä. Minusta oli mukavaa, kun samalla sain vähän aikaa itse juteltua yhden äidin kanssa, siitä jäi tosi hyvä mieli. Melko pian kuitenkin Helmi halusikin takaisin kotileikkijuttuihin ja leikkikin siinä sitten loppuajan tytön kanssa. 


Helmi ei tällä kertaa malttanut askarrella kerhossa, joten ohjaaja ehdotti minulle, että "voitte ottaa sen kotiin ja askarrella sitten kotona valmiiksi, jos haluatte" ja näin me tehtiin, kun Helmi kuitenkin tykkää askarrella. Sitten olikin aika siivoilla kaikki lelut ja siirtyä toiseen huoneeseen yhteisleikkejä varten. Tällä kertaa Helmi oli todella innoissaan ja meni heti piiriin seisomaan ja nappasi yhtä tyttöä kädestä kiinni. Seuraava leikki olikin sellainen, että ei tarvinut olla piirissä vaan toimittiin aina niin kuin laulussa sanottiin, laulun nimi oli lumikkoukkomarssi. Helmistä oli hauskaa marssia, tanssia, hyppiä ja hiipiä, mutta kaikista kivointa oli hyppiminen. Helmistä olisi ollut todella kiva jatkaa yhteisleikkejä, mutta valitettavasti eilen oli sellainen päivä, että meidän täytyi lähteä kerhosta vähän aikaisemmin. Joten myös lukuhetki jäi väliin. No onneksi ensi kerralla sitten pystymme olemaan kerhossa alusta loppuun saakka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡