sunnuntai 25. helmikuuta 2018

Kylmä ja aurinkoinen Porvoo

Kävimme Pekan kanssa eilen Porvoossa, Helmi meni mummille ja ukille leikkimään. Ollaan ajettu Porvoon ohi ties kuinka monet kerrat, kuitenkaan siellä koskaan pysähtymättä. Oli kaunis aurinkoinen päivä, mutta todella kylmä. Ajatus oli, että kiertelisimme vanhaa kaupunkia, mutta oli niin kylmä, että emme viitsineet kauaa olla ulkona. Mutta nyt ainakin voin sanoa, että olen käynyt Porvoossa, heh. Aiomme kyllä mennä sinne kesällä uudestaan, jolloin siellä on varmasti viihtyisämpää. 
Olen aina ihastellut vanhoja, kauniita taloja, joilla on monta tarinaa kerrottavanaan. Vanha miljöö oli tunnelmallinen, joten ajattelin, että Pekka voisi samalla ottaa kasvavasta masustani muutamat kuvat. Nyt näiden kuvien myötä havahduin siihen miten iso masuni onkaan ja olen vasta raskauden puolivälissä, huh. Saa nähdä miten iso tästä vielä kasvaakaan. Toisaalta se, miten isolta masu näyttää riippuu myös kuvakulmasta ja asennostani, hih. Vaikka masuni on suuri, niin olen niin helpottunut siitä, että kiloja ei ole vielä tullut. Helmistä kun keräsin itselleni aikoinaan 18 kiloa raskauden aikana, onneksi yli puolet kiloista jäi sairaalaan, mutta silti. Tykkään kuitenkin siitä, että masuni kasvaa, koska samalla se kertoo minulle siitä, että pieni ihme kasvaa myös. Huomenna sitten ultrassa nähdään, minkälainen pieni tyyppi siellä masussa oikein köllii.

Vaikka halusinkin käydä katsomassa Porvoon vanhaa kaupunkia, niin päällimmäinen syy miksi ajelimme Porvooseen oli se, kun, ostimme paikalliselta pariskunnalta vanhan retro pinnasängyn mitä olin ihastellut pitkään. Heillä sattui olemaan sellainen myynnissä 20 eurolla, joten tartuimme äkkiä tarjoukseen. Sänky on ehjä, mutta pinta on kärsinyt. Pekka on onneksi taitava nikkaroimaan ja pääseekin tuunaamaan pinnasängyn meidän pienelle heinäkuiselle, onneksi tässä on vielä hyvin aikaa. Meillä on kyllä Helmin vanha pinnasänky tallella, mutta se on niin iso ettei se mahdu meidän pieneen makuuhuoneeseen, joten oli pakko etsiä sen tilalle pienempi. Tämä näppärä retro pinnis mahtuu hyvin ja nyt ei enää tarvitse tuskailla sitä, että mistä keksitään vauvalle sänky, hih. Aion myöhemmin tehdä oman postauksen tämän vanhan pinnasängyn kunnostamisesta, sitten kun se projekti on joskus valmis, hih. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡