tiistai 13. helmikuuta 2018

Laskiainen

Voi tätä laskiaisen riemua ♡


Laskiaissunnuntaina suuntasimme tietysti laskemaan mäkeä. Helmi ilmoitti minulle, että "äiti minä haluun ottaa attikeekan". Hän halusi tosiaan tällä kertaa istua ja laskea mäkeä rattikelkan kyydissä. Kiipeilimme lumikasoissa, neiti peuhasi lumessa ja piirsimme kepeillä kuvioita lumeen. Ihanaa, että meille sattui paras mahdollinen mäenlaskukeli, luminen ja vain muutama aste pakkasta, meillä oli kivat ulkoleikit.


Laskiaistiistaina pulkkailimme, lisäksi saimme ystäväni, Helmin pikkuserkun S:n meille kylään. Yhdessä herkuttelimme ja söimme laskiaispullia, jotka Pekka oli leiponut. Miten pullan, hillon ja kermavaahdon yhdistelmä voikin olla niin taivaallisen hyvä? Nam. Tosin Helmin pulliin ei missään tapauksessa saanut laittaa hilloa, ainoastaan "vaahtoo", hih.

Tämä talvi on ollut täällä Kouvolassa luminen mikä on ollut superihanaa. Kunpa kaikki talvet olisivat tällaisia. Aivan mahtavaa, että saimme valkoisen joulun ja lumisen laskiaisen. Jes. Oli hauskaa katsoa Helmin laskevan mäkeä ja kuulla niitä riemunkiljahduksia, samalla kun pieni ihme mylläsi masussani ♡


Toivottavasti teilläkin oli mukava laskainen ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡