perjantai 2. elokuuta 2019

Ateljee Pihkahovi

Viime viikolla mökkireissun yhteydessä kävimme Jaalassa Ateljee Pihkahovissa, jossa oli avoimet ovet. Pääsimme tutustumaan Seppo Laatusen tekemiin upeisiin puupatsaisiin ja veistoksiin. Huikeaa mitä kaikkea puusta voi tehdä, kun on taitoa, kärsivällisyyttä, luovuutta ja mielikuvitusta.V ihastui puiseen hauvaan ja ihmettei sitä kauan aikaa, vaikka katseli ympärillään olevia muitakin upeita juttuja. H tykkäsi eniten tanssijasta, vaikka kommentoi kaikkien olevan hienoja, hih. Pekan lemppari oli formula-auto.
Minun oli hyvin vaikea miettiä mikä oli minusta hienoin, kun oli niin monia upeita patsaita: eläimiä, julkisuuden henkilöitä, luovia teoksia ja ihania puisia kukkia, hih.

Matkallamme Ateljeeseen meitä kohtasi pieni epäonni, kun eturengas puhkesi. Minulla on ollut auto 10 vuotta ja tämä oli ensimmäinen kerta, kun rengas puhkesi. Onneksi autosta löytyi tarvikkeet ja koska Pekka on kätevä käsistään ei mennyt kuin yksi hujaus niin rengas oli vaihdettu.
Rengasrikko sattui melko mutkaisen tien varrella, mutta onneksi suoralla pätkällä. Ennen renkaan vaihtoa kävin laittamassa varoituskolmion, jotta muut autoilijat osasivat varoa meitä. Ohitsemme ajoi kuusi autoa, joista yksi pysähtyi kyselemään, että "onko kaikki ok?". Kiitos sinulle. Ei meillä hätää ollut, mutta se oli silti kiva ele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡