keskiviikko 21. elokuuta 2019

Lastenvaatelempparit - Yksi lemppareistani

Olen ollut kiinnostunut lastenvaatteista siitä saakka, kun sain esikoiseni. Kun hän oli noin 1.5-vuotias tutustuin enemmän lastenvaatemaailmaan instagramin kautta ja sain paljon tietoa erilaisista suomalaisista lastenvaatemerkeistä.Suomessa on paljon mielenkiintoisia lastenvaatebrändejä, jotka toimivat vastuullisesti ja tekevät kauniita ja kestäviä vaatteita. Lemppareitani ovat tällähetkellä mm. Kaiko, Mainio, Arksie, Metsola, Vimma, Yo Zen ja Martinex. Meidän lapsilla on monia ihania vaatteita, hih.


Olen tehnyt näitä lastenvaatelempparit -postauksia erilaisista aiheista ja erilaisista ihanista vaatteista. Minulta on monta kertaa kysytty mikä lastenvaatemerkki on mieluisin, siksi tällä kertaa haluan esitellä teille yhden brändin, joka on ollut jo pitkään yksi lemppareistani: Kaiko. Kaikon vaatteet ovat kauniita ja niin on heidän toimintansakin, jokaisesta myydystä vaatteesta he lahjoittavat 7% naisten kouluttamiseen kehitysmaissa. Tämä postaus ei ole mainos tai yhteistyö, haluan vain kertoa teille mistä lastenvaatteista tykkään.


Kaikon cross shirtit ovat molempien tyttöjen kaapeissa sellaisia luottovaatteita. Yksinkertaisen tyylikäs caramel sävyinen haalari on ollut paljon käytössä, samoin ihanat lehtimekot sekä ruskeat bambimekot ja asusteet. Rusettipanta on viime vuoden mallistoa, solmupannat tämän vuoden ostoksia, meiltä löytyy myös kaksi ihanaa scrunchieta. Olen välillä sattunut olemaan ns. oikeaan aikaan oikeassa paikassa ja löytänyt osan vaatteista alennushinnoin.Aloitin tämän hauskan Lastenvaatelempparit -postaussarjan viime syksynä, postauksia on kertynyt jo 12. Täältä pääset näkemään kaikki postaukset ja syyn sille miksi halusin tehdä näitä. Viime kuussa kirjoittelin ihanista kesävaatteista, ensi kuussa olisi tarkoitus tehdä ainakin toistaiseksi viimeinen Lastenvaatelempparit -postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡