torstai 15. elokuuta 2019

Tyttöjen reissu Porvooseen

Teimme ystäväni kanssa tyttöjen reissun Porvooseen. Meille sattui upea reissukeli +22 ja aurinkoa, ihana kesäpäivä. Suuntasimme vanhaankaupunkiin ihastelemaan kauniita rakennuksia ja mukulakivikatuja.

Oli ihanaa saada vähän omaa aikaa ja muutenkin laatuaikaa ystäväni kanssa. Kerrankin saimme jutella rauhassa, ilman että joku keskeyttää, kiukuttelee tai puhuu päälle, hih. 

Olen käynyt Porvoossa kaksi kertaa aiemmin ja molemmat kerrat olivat pikaisia. Talvella 2018, kun olimme hakemassa meidän pikkuiselle sieltä pinnasänkyä ja nyt tänä kesänä, kun Pekan kanssa ajelimme kotiin Helsingistä. Tällä kertaa oli kiva katsella paikkoja rauhassa, käydä söpöissä pikkupuodeissa ja kuvailla, hih.

Vanha Porvoo on kyllä kaunis ja idyllinen, hienoa, että tuollaisia paikkoja vielä löytyy, ehdottomasti näkemisen arvoinen. Meillä oli hauska ja mielenkiintoinen päivä, vaikka tämä ei kyllä voittanut meidän viimevuotista Tampereen reissua. Saa nähdä minne me teemme seuraavan tyttöjen reissun, mitä me ensi vuonna keksitään, hih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡