torstai 9. huhtikuuta 2020

Meidän pääsiäiskoti

Tykkäämme juhlia monenlaisia juhlia ja koristella kotia aina sesonkien mukaan. Se tuo iloa arkeen! Minulle sisustuksessa pääsiäisvärejä on ainakin keltainen ja oranssi, niitä näkyykin nyt meidän muuten musta-valko-harmaassa sisustuksessa.


Muumihylly on päivitetty pääsiäistä varten, hih. Olen laittanut esille kauniita keltaisia mukeja, pääsiäisaiheisen tarjottimen, sekä ihastuttavia syntymäpäivälahjaksi saatuja muumipääsiäismunia (kiitos hani ♡). Sininen muumimuna on Martinexin verkkokaupasta, loput eli Molli Toys muumimunat on ostettu huutonetistä. Esillä on tietysti myös koristeltuja pajunoksia ja kukkopillejä, koska ne tuovat ihanaa pääsiäistunnelmaa.Myös olohuoneen hyllyyn on laitettu kivoja pääsiäiskoristeita, mm. ihania Aarikan pupuja ja kanoja, niiden lisäksi H:n tekemiä askarteluja. Tipu on tehty kerhossa (ennen koronaa), kranssi viime vuonna mamman kanssa. Hyllyllä on myös perinteisiä kukkopillejä, pieniä pääsiäismunia ja puinen tulppaani. Pajunoksissa roikkuvat pupukoristeet on Puine verkkokaupasta. Lasten sänkyihin vaihdoimme ihanat Mini Rodinin pupulakanat. Aika harvoin Mini Rodinin kuosit miellyttävät silmääni, mutta tästä pupukuosista tykkään ja väri on vielä tosi kiva! Muutenkin on ollut kiva stailata lastenhuoneeseen pääsiäistunnelmaa. H:lle oli tärkeää, että huoneeseen laitettiin puinen koristelammas, minkä olemme vuosia sitten ostaneet Tallinnasta (H oli silloin melkein saman ikäinen kuin V nyt). Olemme aiemmin hieman tuunanneet lammasta ja maalanneet sen mustaksi, se oli rekvisiittana H:n 3v Late Lammas synttäreillä, hih.


Meistä on mukavaa yhdessä lasten kanssa koristella kotia ja valmistella tulevaa pääsiäistä. Vaikka pääsiäinen tulee olemaan tänä vuonna erilainen kuin aiemmin, niin silti se tulee olemaan kiva kaivattu piristys. Kirjoittelin aiemmin yksityiskohtaisemmin meidän pääsiäiskoristeista, mm. mitkä niistä ovat lemppareitani, pääset lukemaan postauksen täältä. Ihanaa pääsiäistä kaikille ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡