torstai 30. huhtikuuta 2020

Huhtikuu 2020

Huhtikuu meni yllättävän nopeasti ja tuntui, että tässä kuussa tapahtui paljon, vaikka edelleen kotoiluelämä jatkuu. Kärsin melkein koko maaliskuun ja myös yli puolet huhtikuusta inhottavasta kurkkukivusta, mikä on onneksi viimein alkanut oikeasti helpottamaan. On kiva kun on taas jaksanut tehdä monenlaisia juttuja kuten siivota, järjestellä kaappeja, ulkoilla, retkeillä, tehdä pihatöitä, askarrella, ommella ja harjoitella virkkaamista. Pekka vaihtoi työpaikkaa ja meistä on niin ihanaa, kun hän työskentelee nykyään täällä Kouvolassa. Ei ole enää pitkiä työmatkoja, meille jää enemmän aikaa olla yhdessä. ♡ Mukavaa, että nyt minullakin on joskus tilaisuus käyttää autoa. 


Yksi huhtikuun ihanimmista jutuista oli ehdottomasti se kun juhlimme Pekan kanssa meidän 10. vuosipäivää. Meillä oli alunperin suuret suunnitelmat miten juhlia tätä meille tärkeää päivää. Olimme ajatelleet viettää yhdessä, kahdestaan romanttisen viikonlopun, tehdä jotain spessua, jotain ihanaa mikä jää mieleen. Valitettavasti koronavirus pilasi kaikki suunnitelmamme. Tottakai meitä harmittaa, mutta emme antaneet sen kuitenkaan liikaa haitata. Toki spessujutut on kivoja, mutta ajattelemme, että niitäkin ihanampaa on se, miten kivaa meillä on toistemme kanssa kotosalla. Suurinosa elämästä on kuitenkin sitä tavallista arkea. ♡


Huhtikuun alussa meidän heinäkuinen täytti 1v 9kk. Hän on ihana vauhdikas tyttö, joka ei nykyään juurikaan paikoillaan pysy. Paitsi silloin, jos hän on keskittynyt johonkin leikkiin tai lastenohjelmaan, kuten Pipsa Possu tai Ryhmä Hau, hih. V tykkää kuitenkin olla sylissä ja kainalossa. Siskon kanssa on hauska kikatella, riehua ja leikkiä. V:lla on omaa tahtoa ja hän ei aina anna siskon pomotella, hih. ♡On ihana seurata V:n kasvua, ymmärrämme häntä koko ajan enemmän ja enemmän. V osaa jo paljon sanoja, mutta niiden lisäksi hänellä on myös ns. omia söpöjä sanoja kuten: mau=maito, puu=tutti, taatta=ankka, kissa=is tai issa ja äiti=täii (joskus käyttää myös sanaa äiti). Ihana pieni kulta. ♡


Saimme kivan ja jännittävän uutisen, kun H:n eskaripaikka varmistui. H pääsee juuri sinne eskariin minne halusimmekin. Syksyllä meillä koittaa uudenlainen arki. Hauskaa, kun H on nyt saanut kerhosta etänä tehtäviä ja askarteluideoita, myös hartaus/satuhetkiä videomuodossa. Ne ovat tuoneet kivaa piristystä meidän koronakotoiluun.


Päätin haastaa itseäni ja aion jatkossa ottaa itsestäni selfien joka kuukausi. Toivon, että tämän projektin myötä oppisin näkemään itsessäni uusia hyviä puolia ja että itsetuntoni paranisi, saa nähdä miten minun käy. Laitan kuukauden selfien aina näihin kuukausipostauksiin sekä instagramtililleni @laurahassu. Tässä huhtikuun selfie. 


Yleensä huhtikuussa olen käynyt Lapsimessuilla ostelemassa kesävaatteita tytöille, mutta koronasta johtuen messut ovat siirtyneet elokuun loppuun ja hyvä niin. Toivottavasti silloin pääsisi messuilemaan, ostamaan jotain kivoja syysvaatteita, ehkä jopa joululahjojakin, hih.


Huhtikuussa juhlimme pääsiäistä mitä fiilistelimme täällä kotona useamman viikon. Koristelimme pajunoksat ja virvoimme isovanhempia ikkunan takaa. Teimme pääsiäisaskarteluja ja laitoimme esille kivoja pääsiäiskoristeita. Oli outoa viettää pääsiäistä vain oman perheen kesken, sillä me olemme tottuneet aiemmin syömään pääsiäisaterian aina sukulaisten luona. Kaikesta huolimatta meillä oli kuitenkin kiva pääsiäinen. 


Emme ehtineet vielä syödä edes kaikkia suklaamunia, kun aloimme jo suunnittelemaan vappua. Teimme tyttöjen kanssa hauskoja vappuaskarteluja  mm. vappuhuiskat ja laitoimme muumihyllyyn värikkäitä mukeja. Pekka paistoi tyttöjen kanssa munkkeja ja tytöt ovat leikkineet vappupalloillaan. Tänään herkutellaan, hauskaa vappua kaikille ♡ Toivottavasti toukokuusta tulisi lämmin ja aurinkoinen.


Tässä linkit huhtikuun postauksiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡