perjantai 1. toukokuuta 2020

Meidän vappu - Herkuttelua ja hassuttelua

Tällä kertaa minulla vappufiilis ei ollut ihan niin korkealla kuin yleensä. Oli kuitenkin ihana seurata miten lapset innostuivat leikkimään vappupalloilla, vappuhuiskuilla ja serpentiinillä. Oli hauskaa, kun hassuttelimme yhdessä. Kaikesta huolimatta vappu oli kiva piristys tähän koronakotoiluun.
Pekka ja tytöt paistoivat munkkeja, herkuttelimme niillä, tippaleivillä ja simalla. Pekka oli vapun töissä, mutta onneksi vappuaattona hänellä oli aamuvuoro, niin saimme kuitenkin osan vapusta viettää yhdessä. Vappupäivänä oli hauskaa, kun tyttöjen kummi tuli kanssamme ulkoilemaan. Itku meinasi tulla, sillä olemme nähneet viimeksi maaliskuun alussa, ikävä on ollut kova. Oli ihana nähdä ja jutella livenä, vaikka jouduimmekin pitämään etäisyyttä.


Jotenkin tämä koronakotoilu alkaa jo tympimään, vaikka samalla tuntuu, että olisin jo jollain tapaa tottunut tähän. Hermot on välillä aika kireällä ja väsyttää. Olemme olleet oma-aloitteissa koronakaranteenissa jo yli seitsemän viikkoa. Yleensä tykkään koristella kotia aika isosti juhlia ja sesonkeja varten, mutta jostain syystä tällä kertaa ei tuntunut siltä.Koristelimme kuitenkin muumihyllyn. Laitoimme sinne värikkäitä mukeja ja purkkeja sekä meidän askartelemat söpöt vappuhuiskat. Vaikka emme kotona muuta koristelleet, niin vapputunnelmaa kyllä toi tyttöjen vappupallot, serpentiinileikit ja vappuhuiskuilla huiskuttelut. Se oli yllättävän hauskaa minunkin mielestä ja innostuin itsekin useampana päivänä huiskuttelemaan, hih.Tämä kevät on koronan takia ollut osittain aika ankea. Päätin piristää itseäni ostamalla myös minulle vappupallon, muumipallon, hih. Tai tarkemmin sanottuna Pekka sen kävi ostamassa, sillä en ole käynyt missään pitkiin aikoihin. Tänä vuonna tosiaan myös lapset valitsivat omat vappupallot etänä. Pekka oli kaupassa käydessään ottanut palloista kuvia ja videoita ja tytöt kotona kiiden perusteella päättivät mitkä pallot haluaisivat. H valitsi Frozen-pallon (Frozen on tällä hetkellä aika iso juttu!) ja V minkäs muun kuin Pipsa Possu-pallon, hih.Toivottavasti teilläkin on ollut kaikesta huolimatta hauska vappu! Ihanaa kun kesä tulee koko ajan lähemmäs ja siksi minusta on niin kiva aloittaa toukokuu. Toivottavasti kelit kunnolla lämpenee ja saamme nauttia aurinkoisista kevätpäivistä. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡