torstai 28. toukokuuta 2020

Viimeinen kerhovuosi päättyi - Syksyllä koittaa uudenlainen arki

H:n kerhotaival tuli nyt tänä keväänä päätökseen. Meillä koittaa syksyllä uusi, jännittävä ja mielenkiintoinen arki, kun H aloittaa eskarin.


Miten vuodet ovat menneet niin nopeasti, että esikoisestani tulee jo eskarilainen? Tuntuu, että vastahan hän aloitti kerhoilun. Niin se aika vain rientää.

H tykkäsi käydä kerhossa, oli kiva nähdä kavereita ja leikkiä vähän erilaisilla leluilla kuin kotona, varmasti hän oppi kerhossa myös uusia kivoja juttuja. Kerho oli mielestäni hyvää valmistautumista eskaria varten. H oli kaksivuotias kun aloitimme käymään perhekerhossa pari kertaa kuussa. Kolmevuotiaasta viisivuotiaaksi hän kävi päiväkerhossa 2x viikossa.


Me olemme olleet kerhoon tyytyväisiä. H lähti sinne aina hymyssä suin ja puhui miten kivaa kerhossa oli ollut. Kerhotaipaleesta jäi hyvä mieli. Kiitos. ♡

Harmi, että koronan takia viimeiset kuukaudet kerhosta jäi kokematta. Mukavaa kuitenkin, että kerhoa oli etänä. Hartaus/lukuhetki tuli videomuodossa joka viikko, niin kuin myös askartelu/tehtävä ideoita, joskus jopa materiaaleineen postilaatikkoon, vau! H:stä oli kiva lähettää kerho-ohjaajille kuvia omista taideteoksistaan, mukavaa, että kerhon kanssa oli vuorovaikutusta, se toi piristystä meidän koronakotoiluun.


Uskon, että H:llä tulee olemaan kivaa eskarissa. Mukavaa, että hän saa siellä omanikäistä seuraa ja pääsee tutustumaan uusiin kavereihin. H on kiinnostunut monista asioista ja hänestä on kiva päästä oppimaan uutta. Mutta ennen sitä me tehdään kaikkia ihania ikimuistoisia juttuja, retkiä ja nautitaan leppoisista kesäpäivistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡