keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Katariinan Meripuistossa - Ihania kirsikankukkia

Meidän mielestämme yksi Kymenlaakson kivoimmista ulkoilupaikoista on kaunis Katariinan meripuisto Kotkassa. Käymme siellä joka vuosi, usein keväällä ja kesällä. Tänäkin vuonna kävimme siellä ihastelemassa ihania kirsikankukkia, leikkimässä ja katselemassa kaunista merimaisemaa.
Sisäkaupungissa asuvana meri on minulle joka kerta elämys, niin kaunis ja lumoava. Voisin tuijotella aaltoja vaikka kuinka kauan. Lapsistakin meri on vaikuttava, heidän suustaan kuului "vau". Rantakivillä oli hauska kiipeillä! Onneksi merenrantaan pääsee halutessaan alle tunnissa. Edellisessä postauksessa kirjoitin tästä kylmästä keväästä. Tällä reissulla keli ei ollut yhtään lämpimämpi, kylmä oli. Onneksi kuitenkin aurinko paistoi osan päivästä, se oli ihanaa! Minä nautin ulkoilusta ja kivoista maisemista, lapsista oli hauskaa leikkiä puistossa ja ihastella rakenteilla olevaa muumitaloa, siitä tulee kyllä hieno! Toivottavasti sitä ei kukaan menisi sotkemaan tai rikkomaan. Ennen koronaa meillä oli muumimaailman reissu suunnitella, mutta voi olla, että se jää tänä kesänä haaveeksi. Tässä oli siihen pientä lohdutusta, hih. 
Minulle kivointa reissussa oli päästä kuvaamaan kauniita kirsikkapuita, siitä on tullut minulle yksi kevään kohokohdista. Oli ihana ikuistaa myös lapset ja ottaa kivoja perhekuvia. Haluaisin istuttaa meidän pihalle oman kirsikkapuun, mutta epäilen, että se ei meillä kasvaisi, koska omenapuillakaan ei ole ollut kovin kummoinen menestys. 
Toivottavasti kelit lämpenee, kesällä meillä on tarkoitus tehdä vähän pidempi ulkoilupäivä samoissa maisemissa. Seuraavaksi meillä on kuitenkin ajatuksena retkeillä täällä Kouvolassa. Mikä olisi kiva paikka retkeillä tulevan kaksivuotiaan ja viisivuotiaan kanssa?Teimme myös viime keväänä kuvaus- ja ulkoilureissun Kotkaan. Silloin oli paljon lämpimämpi keli ja teimme vähän pidemmän retken. Viimevuotiseen postaukseen pääsee täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡