tiistai 26. toukokuuta 2020

Ihanaa nimipäivää

Meidän perheessä on tapana juhlia nimipäiviä läheisten kesken. Molemmilla tytöillä sattuu olemaan nimipäivät toukokuussa. Olimme ajatelleet pitää heille yhteiset kekkerit, mutta kuten monilla muillakin niin myös meillä korona pilasi kaikki juhlasuunnitelmat. Onneksi kuitenkin tytöt saivat viettää omat juhlapäivänsä isovanhempien kanssa (eivät kuulu riskiryhmään), molemmat saivat kivat mininimpparijuhlat, hih. Onni on isovanhemmat, jotka asuvat lähellä ja ovat pysyneet terveinä. Kiitos myös muille onnittelijoille ♡


Lasten juhlia järjestäessä mietimme yleensä mistä tytöt tykkäävät ja teema sekä tarjoilut ovat usein sen mukaisia. Tytöt tykkäävät todella paljon Frozenista (siitä lisää täällä), oli hauska kattauksessa käyttää Frozen aiheisia mukeja. H:n nimpparipäivänä syötiin hänen toiveestaan muffinsseja ja koska V:n suurta herkkua on jäätelö syötiin hänen nimpparipäivänään jäätelöä. Nyt loppukuusta on ollutkin ihania kesäkelejä, joten jäätelö sopi tarjoiluun paremmin kuin hyvin, hih. 
H sai meiltä nimpparilahjaksi alkukuusta Arendelin linnan. Tällä kertaa ajattelimme ostaa jotain vähän isompaa  mistä olisi paljon iloa, kun kotona joutuu koronan takia paljon olemaan ja leikkimään. V:lle ostimme Duplo Frozen linnan hahmoineen ja oman Elsa-"vauva"nuken. Meidän ihanat Frozen-fanit olivat onnellisia lahjoistaan. On ollut kiva seurata heidän leikkejään.Ihanaa nimipäivää vielä kerran molemmille ihanille tytöille! Yhteisiä juhlia ei voinut valitettavasti pitää, mutta ajattelin tehdä molempien nimpparipäivistä yhteisen kivan postauksen. ♡Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡