lauantai 23. toukokuuta 2020

Frozen huumaa

Meillä niin kuin varmaan monessa muussakin lapsiperheessä fanitetaan Frozenia, erityisesti Elsaa, hih. H osaa melkein kaikki laulut ja monet elokuvan kohtaukset ulkoa. V osaa laulaa ja hyräillä Taakse jää kappaleen tahtiin, niin söpöä!Frozen on nähty monen monta kertaa ja se jaksaa aina ihastuttaa meidän tyttöjä. Pitkän odotuksen jälkeen pääsimme eilen vihdoin näkemään myös Frozen II elokuvan, kun se ilmestyi kauppoihin. Olimme kaikki siitä niin innoissamme, H laski päiviä elokuvan näkemiseen ja niin ehkä minäkin, hih. Elokuvan olisi pystynyt ostamaan viikkoa aiemmin digitaalisena, mutta päätimme odottaa ja ostaa levyn.Olimme tässä kevään aikana kyllä jo etukäteen katselleet ja kuunnelleet elokuvan lauluja youtubesta. Aika hauskaa, kun elokuvaa katsellessamme moni laulu oli jo tuttu. Oli ihana seurata miten lapset innoissaan lauloivat, tanssivat ja fiilistelivät. Myös me aikuiset tykkäsimme elokuvasta. Ihanaa miten elokuvassa näkyy pohjoismaalainen luonto ja upea ruska. Frozenin tekijät olivat elokuvaa tehdessään vierailleet myös Suomessa.Frozen huuman myötä meillä on enemmän innostuttu prinsessoista ja nukeista muutenkin. Frozen leluilla leikitään lähes päivittäin, elokuvia katsellaan joka viikko, joskus useamman kerran viikon aikana, heh. Myös uusin elokuva on katsottu jo useamman kerran. Lähes päivittäin kuunnellaan Frozen lauluja youtubesta, tanssitaan ja lauletaan. H:n lempparilaulu on Saavu jo  ja V:n lempparilaulu Taakse jää.  Nyt täytyisi vielä jostain löytää lisää Frozen aiheisia kirjoja (Olafin jouluinen seikkailu meiltä löytyy).
Frozen on H:llä ehkä ensimmäinen fanituksen kohde, ainakin tälläisessä mittakaavassa mitä se tällä hetkellä on. Kun olin lapsi, minun suosikki elokuvani oli Pocahontas (vaikka tykkäsin myös monista muista Disney-elokuvista kuten leijonakuninkaasta ja pienestä merenneidosta). Minulla oli Pocahontakseen liittyviä vaatteita, astioita, leluja ja leikkejä. Siitä on jäänyt minulle erityinen lapsuusmuisto. Mielenkiintoista, jos tytöt muistelevat tulevaisuudessa Frozenia samalla tavalla kuin minä Pocahontasta, aika jännää.


H sai meiltä alkukuusta nimpparilahjaksi tämän Arendelin linnan, siitä on ollut paljon iloa molemmille tytöille koronakotoilun aikana. Hauskaa miten he ovat yhdessä leikkineet sen parissa. V on tykännyt hoivata tuota siskon isompaa Elsa-nukkea niin paljon, että ajattelimme ostaa hänelle oman Elsa-nuken nimpparilahjaksi ensi viikolla. H:lle on ehtinyt tässä vuosien varrella kertyä useampi Frozen-aiheinen nukke, hauskaa, että kohta V saa myös ihan oman Frozen-nukkensa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡