perjantai 17. toukokuuta 2019

Ihania kirsikankukkia - päiväretki Kotkaan

Me emme jaksaneet lähteä Helsinkiin asti ajelemaan kirsikkapuita katsomaan, vaan suuntasimme naapurikaupunki Kotkaan. Siellä ihastelimme kukkivia kirsikkapuita. Emme päässeet ehkä näkemään upeinta kukkaloistoa, mutta monet puut olivat vielä vaaleanpunaisia. Ihastelimme niitä Toivo Pekkasen puistossa, Sapokan vesipuistossa ja Katariinan meripuistossa. Kouvolan puistoihin pitäisi ehdottomasti istuttaa kirsikkapuita, kyllä ne ovat keväisin upeita, eikö?
Oli kaunis ja lämmin kevätpäivä, oli ihanaa viettää aikaa yhdessä ja ulkoilla, nauttia auringosta  ja hienoista maisemista. Ihastella kukkia, kasveja, erilaisia vesielementtejä ja merta.

Hauskaa miten paljon Helmi innostui päiväretkestämme naapurikaupunkiin. Hän iloitsee joka päivä monista asioista, ihan pienistäkin jutuista ja se on ihana piirre hänessä. Reissun kohokohtia oli: jäätelö, meri, veneet, kauniit kukat, vesiputous ja muumileikkipuisto. Vilmastakin oli hauska rattaissa ihmetellä ja ihastella ympäristöä sekä tietenkin katsoa mitä sisko puuhastelee. Hauskaa oli myös muumileikkipuistossa kiikkua isin kanssa, hih.

Vilma on edellisen kerran ollut Kotkassa syntyessään. Minusta on viime kesänä otettu masukuvia Sapokassa ja Katariinan meripuistossa. Nyt oli hauska kuvata Vilmaa näissä maisemissa. Samalla tuli mieleen ihania raskausmuistoja ja muisteltua Vilman syntymää. Kahden kuukauden päästä siitä on jo vuosi.


Meillä oli reissussa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, hauskaa, että meille erittäin mielekäs päivä ei maksanut mitään. Tykkäämme tehdä edullisia retkiä ja lähimatkailua. Kustannuksia tuli tällä kertaa kahden jäätelön verran ja muutama euro bensoihin. Kaikin puolin kiva ja ihana päivä, ihana kevät. Luulen, että kesällä palaamme näihin maisemiin, hih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡