keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Lastenvaatelempparit - Neutraaleja sävyjä

Meidän lasten vaatekaapeissa on aika paljon kauniita neutraaleja sävyjä, nykyään myös maanläheisiä värejä ja vähän bohoilua. Meille tuttujen harmaan, valkoisen ja mustan lisäksi myös mm. vihreää, okraa ja vaaleanruskeaa.


Jostain syystä, ehkä johtuen tulevasta kesästä, monet vihreän sävyiset vaatteet miellyttävät silmääni tällä hetkellä aika paljon. Vihreät vaatteet ovat freesejä ja ihanan kesäisiä. Vihreä värinä sopii myös hyvin yhteen meidän olemassa olevien mustien, valkoisten ja harmaiden vaatteiden kanssa.


Mekot / Kaiko


Syksyllä fiilistelin aika paljon okraa ja tykkään siitä värinä edelleen. Sen rinnalle on alkanut hiipimään vaaleanruskea, beige, luonnonvalkoinen, vaikka joskus aiemmin vannoin, etten ostaisi mitään ruskean sävyjä, hih. Täytyy myöntää, että olin väärässä. Ehkä myös minuun pinnalla oleva bohoilu on tarttunut ja siksi kiinnostun yhä enemmän erilaisista maanläheisistä, luonnollisista, murretuista sävyistä ja materiaaleista. Tykkään ostaa vaatteita, jotka ovat rentoja ja mukavia päällä.

Mekko/Mainio

Koska neutraalit värit ovat tällä hetkellä aika in, niin ajattelin, että olisi hauska näyttää minkälaisia vaatteita meiltä löytyy. Tällä hetkellä mielestäni mm. Mainiolla ja Kaikolla on kauniit, neutraalit mallistot ja olen löytänyt meidän tytöille ihania vaatteita ♡

Koko 74-80
Arksie-Kaiko-Hicca-Mainio-Yo Zen, Metsola

Koko 110
Metsola-Arksie-Mainio-Kaiko-Vimma-Mainio

Ihastuitko tuohon meidän DIY vaaterekkiin? Ohje siihen löytyy täältä. Valkoiset henkarit: Ikea, tyttöhenkarit: Red Hand Gang, rusettihenkari: Puine. Täältä taas pääset lukemaan miksi aloitin tekemään näitä Lastenvaatelempparit -postauksia ja linkit kaikkiin postauksiin. Ajattelin ensi kuussa tehdä postauksen meidän lasten värikkäistä vaatteista, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡