lauantai 25. toukokuuta 2019

Lapsikuvausta tulppaanien ympäröimänä

Kävimme pari päivää sitten kuvaamassa lapsia punaisten tulppaanien ympäröimänä. Paikan aiemmin nähtyäni ajattelin heti, että tuonne minun on päästävä kuvaamaan.


Osa tulppaaneista oli jo kukkinut, mutta onneksi niitä oli vielä aika paljon jäljellä, että saimme kivoja kuvia otettua. Nämä tulppaanit sijaitsevat Kouvolan Käpylässä erään leikkipuiston kupeessa. Voi kyllä olla, että näiden sateiden myötä niitä ei ole enää montaa jäljellä.


Otimme viltin mukaan, että lasten ei tarvinut istua tai seisoa kostealla nurmikolla. Aika ihanaa myös, että tuo viltti on minun tekemäni, niin sekin on nyt taltioitu näihin kauniisiin kuviin, hih.


Mielestäni lapsia kuvatessa ei lasten tarvitse aina katsoa kameraan tai olla täysin liikkumatta, myös tilannekuvat ovat ihania ja yleensä ne ovatkin niitä kaikista ihanimpia kuvia, hih. Me yleensä hassuttelemme kameran takana saadaksemme esiin ihania hymyjä ja että he pysyisivät hetken aikaa paikoillaan, hih. Joskus minulla on apuna myös mm. leluja, joskus myös iso järkkäri on itsessään niin kiinnostava, että sitä katsellaan.


Otin tarkoituksella kuvat vähän alhaalta päin tai samasta tasosta lasten kanssa, jotta näyttäisi siltä, että tulppaaneja olisi paljon enemmän mitä niitä ehkä todellisuudessa oli, hih. Halusin, että kuvat olisivat rauhallisia ja niissä näkyisi oleelliset jutut: lapset ja kauniit punaiset tulppaanit, ei mitään ylimääräistä.


Halusin ikuistaa lapset tässä ihanassa maisemassa, mutta valokuvaharrastajana en voinut vastustaa kukkien kuvaamista, hih. Olen aina tykännyt kuvata myös luontoa, varsinkin kukkia, joita ennen lapsia aika paljon kuvailinkin. Pitäisiköhän minun elvyttää luontokuvaharrastukseni?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡