sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Ihanaa nimipäivää rakas Vilma

Meidän perheessä juhlitaan aina kun siihen on tilaisuus ja nimipäivät on yksi niistä, onhan nekin vain kerran vuodessa, hih. Tänään oli Vilman vuoro, hänen ensimmäinen nimipäivä. ♡


Vietimme ihanan päivän läheisten kesken, synttäreitä juhlitaan sitten vähän isommalla porukalla heinäkuussa, hih. Tarjolla oli donitseja, Pekan tekemää pizzaa, keksejä ja namuja. Vilmalla oli vielä omat eväät, hih. Päärynää, naksuja ja muroja.


Meistä oli kiva kattaukseen ja koristeluihin miettiä joku teema. Ja Vilman vaatteista sain idean ottaa teemaväriksi vihreän. Tajusimme alkuviikosta, että emme ehdi enää tilaamaan mitään, joten rupesimme tutkimaan mitä kivoja teemaan sopivia juttuja löytäisimme paikallisesti. Kertikset löytyivät Tokmannilta ja ilmapallot Hupi ja Juhla:sta. Pekka rakensi itse hauskan donitsitelineen ja muut koristeet ja tarvikkeet löytyivätkin meiltä jo entuudestaan.


Ostimme Vilmalle lahjaksi Siluettiverstaan puisia palikoita ja ihanan pehmolelu kissan. Vilmalla on Disneyn Aristokattien Marie uniriepu, ollut syntymästä saakka. Kaupassa tämän pehmolelun nähtyämme ajattelimme, että tuo on pakko ostaa Vilmalle. Se on ison tytön versio rakkaasta unirievusta ja kissa otettiin ilolla vastaan, hih. Vilma sai muitakin ihania lahjoja: leluja, palapelin, vaatteita, kirjan, naksuja ja palloja.


Ihanaa nimipäivää rakas Vilma, meidän pieni ihme ♡ Meidän mielestämme nimesi on kaunein nimi juuri sinulle. Emme epäröinyt ollenkaan, vaan tiesimme, että sinusta tulee Vilma. Ja koska olimme asiasta niin varmoja ja yksimielisiä tuntuu siltä, että juuri näin on tarkoitettukin ♡


Aika hauska fakta: tänään Vilman nimipäivänä on myös Helmin 4½-vuotis päivä, hih 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡