keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Huhtikuun kuulumisia

Huhtikuu tuntui menevän todella nopeasti, ehkä siksi kun on väsyttänyt aika paljon eikä ole kunnolla tajunnut ajan kulkua, ehkä siksi kun on niin kovasti odottanut lämpimiä päiviä ja sitä kunnon kevättä, ehkä siksi kun oli aika paljon tekemistä? Joka tapauksessa tämä kuu tuntui olevan ohi vilauksessa.


Alkukuusta Vilma täytti 9kk, siitä pääsee enemmän lukemaan täällä. Leikimme kuun alussa lumileikkejä, ajattelin, että meidän pihalta lumet ei katoa ikinä, onneksi olin väärässä ja piha suli loppujen lopuksi aika lyhyessä ajassa, ehkä parissa viikossa. Helmistä oli hauska litsyttää lätsyttää kuralätäköissä, onneksi sitä vaihetta ei kestänyt kauhean kauaa, heh. Kun oli kuivempaa leikkimökki siivottiin, ulkolelut haettiin varastosta ja hiekkalaatikko otettiin käyttöön. Olen innostunut lenkkeilemään ja muutenkin liikkumaan enemmän, on ollut kiva puuhastella ja leikkiä ulkona. Huhtikuun lopulla koivuihin tuli lehdet ja poimimme valkovuokkoja. Oli mahtavaa, että vihreys tuli aiemmin kuin olin ajatellut.


Huhtikuussa tapahtui paljon ja ehkä myös siksi aika tuntui menevän nopeasti. Juhlimme S-mamman (minun mamman) 75-vuotissyntymäpäiviä. Ihanat juhlat, minulla on niin kiitollinen olo, että minulla vielä toiset isovanhemmat ovat elossa ja voivat hyvin. He saavat nähdä kun lapsemme kasvavat ja ovat muutenkin läsnä elämässämme. Myös isälläni oli huhtikuussa syntymäpäivä ja vaikka hän ei tällä kertaa juhlia pitänytkään niin kävimme silti viemässä papalle synttärikortin. Kävimme myös serkuntyttöni  2v syntymäpäiväjuhlissa Lappeenrannassa.


Pääsiäinen oli huhtikuussa aika isossa roolissa. Askartelimme, koristelimme kotia ja herkuttelimme. Kävimme palmusunnuntaina virpomassa ja pääsiäisvapaina kävimme ensimmäistä kertaa mökillä talven jälkeen, kävimme myös perheidemme luona syömässä. Meidän pääsiäisestä voi lukea enemmän täällä. Viikko pääsiäisen jälkeen tulikin jo vappu! Hassua, että juuri kun toinen juhla päättyi niin toinen alkoi, hih. Helmillä oli kerhossa hauskat vappujuhlat, hän halusi pukeutua mehiläiseksi, hih.


Kävimme Pekan kanssa Lapsimessuilla ja tein ihania löytöjä! Oli niin kiva juttu kun ystävämme L oli tyttöjen kanssa, niin pääsimme kahdestaan messuilemaan. Se päivä sattui nimittäin olemaan myös meidän vuosipäivä, olemme olleet Pekan kanssa jo yhdeksän ihanaa vuotta. 


Tytöt ovat tuttuun tapaan käyneet myös mammalla ja papalla leikkimässä, yleensä kerran viikossa. Se on tässä meidän tämän hetkisessä elämäntilanteessa kullan arvoista, että meillä on Pekan kanssa välillä aikaa myös toisillemme ja muutenkin, että saamme levätä, olla rauhassa ja hiljaisuudessa, edes hetken, hih. Äitini aina välillä käy meillä myös leikkimässä ja Helmin kanssa kaupassa, hih. On ollut kiva nähdä ystäviämme ja tyttöjen kummeja. Ihanaa, että meillä on paljon läheisiä ympärillämme.


Huhtikuusta päällimmäisenä mieleen on jäänyt blogin muutto Kaksplussan blogiverkostoon, kivat juhlat, Lapsimessut, lämpimät päivät, pääsiäinen, puihin tulleet lehdet ja vappuaatto, kaikki ihanat kohtaamiset läheisten kanssa. Valitettavasti myös väsymys. Innolla odotan mitä kaikkea toukokuu tuo tullessaan. Pekka osti Helmille pyörän, joten luulisin ainakin pyöräilyä olevan tiedossa, hih.


Huhtikuun postauksia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡