lauantai 20. huhtikuuta 2019

Mökkikausi aloitettu

Tässä on ollut niin upeita, aurinkoisia päiviä, että päätimme lähteä mökille ulkoilemaan, grillaamaan ja saunomaan.


Kyllä se joka vuosi on yhtä ihanaa mennä mökille ensimmäistä kertaa talven jälkeen. Nauttia kiireettömyydestä, ihastella kaunista maisemaa, fiilistellä aurinkoa ja syödä ne ensimmäiset grillimätöt.
Grilliruoka maistuu aina hyvältä, mutta jotain siinä kevään ensimmäisessä kerrassa on, jotain spesiaalia. Naurattaa, kun en muista milloin olisin syönyt näin paljon? Ehkä jouluna? Hih. Täytyy kotonakin ottaa grilli esiin.
Vilma on ollut mökillä viimeksi ihan pienenä vauvana ja lähinnä vain nukkui siellä. Nyt hän tykkäsi istua kantorepussa, katsella ympärilleen ja ihmetellä luontoa. Myös siskon touhut kiinnostivat ja äitin aurinkolasit, hih. Me myös kiikuimme pihakeinussa.Helmistä oli hauska heittää kiviä järveen. Se olikin hassua, että osa kivistä jäi jään päälle. Oli hauska myös ampua vesipyssyllä ja kastelukannulla kastella kasveja. Oli hurjaa, kun isi heitti talviturkin, meille tuli Helmin kanssa vilu jo pelkästä katsomisesta, hih. Kysyin Helmiltä, että mikä oli reissun kohokohta niin hän totesi, että "saunominen". Se oli kaikista kivointa, vaikka päivä oli kaikin puolin kiva. "Milloin me mennään uudestaan mökille?"


Mökillä oli kyllä ihanaa. Näiden lämpimien ja aurinkoisten päivien ansiosta olen vihdoin herännyt talviunilta. Olen huomannut olevani pirteämpi, iloisempi ja reippaampi. Huomaan, että jaksan paremmin, vaikka väsyttäisikin. Tiedän, että kohta viimeisetkin lumet ja jäät sulaa, kesä on pian täällä. Ihanaa ♡

2 kommenttia:

 1. Ihan täydellinen ilma mökkeilyyn! Teillä taitaa olla lyhyt mökkimatka, mitä luksusta... Meidän mökki on lähes 400 km päässä ja puoli päivää on varattava matkantekoon.

  Ja ihan totta, valon määrä vie väsymyksen mennessään, olisipa elämä helppoa jos aina olisi näin valoisaa, pärjäisi vähemmillä unilla vuoden ympäri. =)

  Anna / Mustikkapasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin ihanaa ja rentouttavaa olla mökillä. <3 Juu, meiltä mökille ajelee 30-40 min eli helposti pystyy tekemään päiväreissujakin. Se on tosi kiva juttu :) Okei!

   Totta! Tämä valoisuus, aurinko ja lämpö tekevät ihmeitä. Uskomatonta miten paljon enemmän jaksaa nyt kuin talvella. Kivaa, että enää ei tarvitse pukea niin paljon vaatteita kuin talvella!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♡