lauantai 6. huhtikuuta 2019

DIY pääsiäismunakranssi

Pääsiäinen lähestyy ja minulla on ollut tapana tehdä joku kiva pääsiäisaskartelu -postaus ja tällä kertaa luvassa on helppo ohje DIY pääsiäismunakranssiin.Tämä idea tähän helppoon ja upeaan pääsiäiskoristeeseen tuli minulle äidiltäni, joka yhdessä Helmin kanssa teki tämän ihanan keltaisen pääsiäismunakranssin. Siitä tuli niin hieno, että minäkin halusin päästä askartelemaan sellaisen Helmin kanssa.


Halusin tehdä tästä meidän kranssista vähän erilaisen, että en ihan suoraan kopioisi äitini tyyliä, hih. Ajattelin, että olisi muutenkin hauskaa näyttää teille kaksi erilaista versiota ja siinä ne nyt ovat: keväinen keltainen ja pelkistetty valkoinen. Uskon, että tälläinen kranssi näyttäisi kauniilta myös esimerkiksi, harmaana, ruskeana, vaaleanvihreänä tai vaaleanpunaisena. Sehän tässä hauskaa onkin, että ohjetta voi soveltaa ja käyttää juuri sen värisiä askartelutarvikkeita kuin itse haluaa, myös kranssin koon voi itse määritellä.


Teimme pääsiäiskoristeen Helmin kanssa yhdessä. Minä leikkasin kartongista rinkulan, Helmi asetteli ja liimasi munat kartonkiin haluamallaan tavalla. Lopuksi kiinnitin höyhenet metallilangalla Helmin osoittamaan paikkaan. Tämä on kiva, helppo ja kaunis pääsiäisaskartelu, joka on tehty yhdessä lapsen kanssa.


Tarvikkeet, joita käytimme DIY pääsiäismunakranssiin

-sakset
-liimaa
-kartonkia
-höyheniä, jossa on metallilanka
-pieniä styroksimunia

Ostimme pussin, jossa oli näitä kyseisiä pieniä pääsiäismunia. Teimme useamman kranssin, joten saimme hyödynnettyä ne kaikki. Ostimme myös höyhenpussin, josta käytimme muutaman höyhenen, loput/ylimääräiset, käyttämättä jääneet höyhenet pääsevät koristamaan virpomisoksia. Liimaa ja valkoista kartonkia meillä oli entuudestaan. Täältä pääset näkemään meidän viime vuotisen pääsiäisaskartelun.Haluan toivottaa teille kaikille mukavaa pääsiäisen odotusta ja ihania askarteluhetkiä! ♡


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡