sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Ensimmäinen lempiväri

Tämän vuoden puolella, neljävuotiaana Helmillä on selkeästi ensimmäistä kertaa oma lempiväri. On hän pienempänäkin saattanut sanoa, että hänen lempivärinsä on se tai se, mutta ne ovat olleet hyvin hetkittäisiä ja ohimeneviä. Tämä lempiväri on ollut kuvioissa jo monta kuukautta ja tuntuu, että sen väriset jutut kiinnostavat aina vain enemmän ja enemmän.


Helmin ensimmäinen lempiväri on keltainen. Se onkin kaunis väri ja sopii erinomaisesti kevääseen, hih. Koska keltaisesta hän tykkää ja on tykännyt jo pidempään on hänelle ostettu keltaisia vaatteita ja mm. kumisaappaat, huoneeseen hän on saanut koristeeksi keltaisia tyynyjä ja hän on itse valinnut meille kotiin keltaisia kukkia. Hänen toukokuussa tuleville nimipäivilleen hän saa toivomiaan keltaisia ilmapalloja jne.


Minusta on ollut kiva ostaa Helmille sen värisiä juttuja mistä hän pitää, koska niin teen myös itselleni, se on vain reilua, hih. Hauskaa, että tämä hänen ensimmäinen lempiväri on keltainen, josta itsekin pidän. Keltaista on helppo yhdistellä monien harmaa-valko-mustien vaatteiden/tavaroiden kanssa, mitä meiltä ennestään aika paljon löytyy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡