tiistai 23. huhtikuuta 2019

Meidän pääsiäinen

Meillä on ollut kyllä ihana pääsiäinen, Vilman ensimmäinen pääsiäinen. Tärkeintä on ollut laatuaika perheen ja läheisten kanssa, kiireettömyys ja hyvä ruoka. Olemme saaneet nauttia myös upeista aurinkoisista kevätpäivistä.


Kiirastorstain vietimme mökillä, siitä lisää täällä, näimme myös ystävääni, Vilman kummia. Perjantaina menimme mammalle ja papalle syömään, meidän kanssa pääsiäistä viettämään tulivat myös eno sekä S-mamma ja P-pappa (minun isovanhemmat). Äitini oli tehnyt taas niin hyvää ruokaa. Laatuja oli niin paljon, että lautaselleni ei ihan kaikkea edes mahtunut, hih. Helmistä oli kiva leikkiä enon kanssa kauppaa ja leikkiä Vilman kanssa pallomeressä minkä mamma oli yllätyksenä laittanut tytöille. Siellä molemmat tytöt hihkuen istuskelivat. Tuttuun tapaan lopuksi oli luvassa esityksiä, jotka tytöt tekevät yhdessä papan kanssa (hyppyjä ja temppuja +). Illalla vielä Vilman kummit tulivat meille kyläilemään ja kahvittelemaan, oli tosi kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia.


Lauantaina Pekka joutui menemään töihin ja me tytöt olimme rennosti kotosalla. Ulkoilimme, köllöttelimme, katsoimme telkkua ja askartelimme. Sunnuntaina pääsiäiskukko ja pääsiäispupu toivat tytöille suklaamunia. Päivällä menimme mummille ja ukille syömään. Sielläkin pöytä notkui herkullisista pääsiäisruuista. Helmistä oli kiva leikkiä kummin kanssa ja tätsy oli tehnyt upean keltaisen perhoskakun. Vilma ihasteli koiria, mutta vähän myös pelästyi niiden haukkumista. Oli kyllä mukava nähdä kaikkia ja vaihtaa kuulumisia.Maanantaina olimme rennosti kotosalla oman perheen kesken. Ulkoilimme, teimme vähän pihahommia ja Helmi rakensi vielä hienon lumilinnan kuulemma "merenneitolinnan", jossa prinsessa Ariel asuu. Grillasimme, herkuttelimme ja leikimme yhdessä.


Pääsiäisenä teimme monia kivoja juttuja, mutta päällimmäisenä mieleen jäi kivat yhteiset hetket läheisten kanssa, ihanat lämpimät kelit ja mökkikauden aloitus! Vilman ensimmäinen pääsiäinen oli ihana, kuulimme myös hänen ensimmäiset sanat: vauva ja hauva. Nyt paluu arkeen,  pääsiäiskoristeiden on aika mennä laatikkoon odottelemaan ensi vuoden juhlintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡