torstai 11. huhtikuuta 2019

Ihanat siskokset, niin tärkeitä toisilleen

Eilen 10.4 vietettiin kansainvälistä sisarustenpäivää. Ihanaa, että meidän siskoksilla on toisensa. He kasvavat yhdessä ja saavat yhdessä ihania lapsuusmuistoja, kotoa löytyy leikkikaveri ja ystävä.

Olemme niin onnellisia, että olemme pystyneet antamaan molemmille tyttärillemme näin ihanan ja kalliin lahjan: sisaruksen. Yksi suurimmista toiveistani vanhempana on, että he pysyisivät läheisinä ja olisivat aina toistensa tukena. Minusta on mahtavaa, että olen itse saanut kasvaa veljeni kanssa ja siksi tiedän, miten arvokas sisarus voikaan olla. ♡


Se on ihanaa miten alusta asti nämä kaksi ovat olleet niin tärkeitä toisilleen. Helmi on Vilmalle niin ihana, huolehtiva ja rakastava isosisko. Vilma ihailee Helmiä ja seuraa häntä kaikkialle, Helmi on Vilmalle äitin ja isin lisäksi tuki, turva ja lohtu.

Vaikka meidän tytöt leikkivät ja hassuttelevat paljon yhdessä, tykkäävät olla lähellä toisiaan, halivat ja Helmistä on kiva hoitaa Vilmaa, eikä sellaista mustasukkaisuutta ole, niin toki välillä on hetkiä, että he kaipaavat omaa rauhaa.


Meille vanhemmille on tärkeää tukea mahdollisimman paljon/hyvin heidän sisarussuhteita ja kannustaa heitä olemaan hyviä ja rakastavia toisilleen, leikkimään ja olemaan yhdessä. Toki myös ymmärrämme sen, että aina/koko ajan ei tarvitse olla toisen kanssa. Pitää ja saa olla myös ihan omia juttuja ja leikkejä.

Huomioimme heitä mahdollisimman tasapuolisesti. Molempia kuunnellaan, rakastetaan, pidetään sylissä ja suukotetaan. He molemmat kokevat varmasti olevansa rakastettuja ja se tekee meidät onnellisiksi ♡

Meillä on kyllä ihanat siskokset, olen niin onnellinen ja kiitollinen siitä, että heillä on toisensa. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡