tiistai 7. heinäkuuta 2020

Pipsa Possu synttärit

Meillä juhlittiin meidän V:n kaksivuotissynttäreitä. Juhlien teemaksi valikoitui Pipsa Possu siksi, koska se on synttärisankarin suosikki. "Pii Po". Meillä on ollut tapana miettiä lasten juhlia suunnitellessa mistä he tykkäävät ja suunnitella juhlia tyttöjen kanssa yhdessä. V oli juhlista innoissaan.


V ihasteli isin tekemää upeaa ilmapallokaarta, mistä on tullut vakiokoriste meidän juhlissa. Ilmapallokaari on kaunis ja näyttävä koriste, myös helppo tehdä itse. Valitsimme ilmapallokaareen punaisia ja vaaleanpunaisia palloja, Pipsa Possun värit. Säästimme hutikuussa ostetun Pipsa Possu vappupallon, ennen synttäreitä puhalsimme sinne ilmaa. Se toi kivan lisän meidän Pipsa Possu koristeluihin. Lisäksi tuunasimme pahvimukeja teippaamalla niihin Pipsa Possun kuvia. Koristeena käytimme myös teemaan sopivia leluja. 


V sai tosi kivoja lahjoja: Pipsa Possu figuurisettejä ja -talon, duploja, pehmoja, kirjoja, Tähkäpää nuken ja vaatteita. Me ostimme meidän Pipsa Possu fanille hauskan silikonisen Pipsa Possu lautasen, V tykkää siitä todella pajon. Synttäripäivänä V söi lettuja uudelta lautaseltaan, juhlissa kakkua ja muita herkkuja, hauskaa! Meillä on ollut tapana antaa lapsille lahja oikeana synttäripäivänä ja juhlapäivänä. Meidän mopotyttö sai toisena lahjana itselleen oman potkumopon, sillä päristellään menemään melkein joka päivä, hih. 


Meidän pienen herkkusuun synttäreillä tarjottiin Pekan tekemää mansikkakakkua ja pizzaa, mansikoita, vesimelonia, prinsessakeksejä ja popparia. Sellaisia juttua mistä V tykkää. Oli kiva nähdä läheisiä, viettää aikaa yhdessä ja herkutella. V on ollut innoissaan uusista leluistaan ja uudet vaatteet piti saada heti päälle, hih. Ihana pieni kulta. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡