perjantai 31. heinäkuuta 2020

Heinäkuu 2020

Heinäkuu meni todella nopeasti, ehkä vähän liian nopeasti. Onneksi kuitenkin yksi kesäkuukausi on vielä jäljellä ja ehdimme tehdä monenlaisia kivoja juttuja.


Heinäkuussa keli oli tosi vaihtelevaa. Tuntui, että enemmän oli kylmiä sateisia päiviä, vaikka kivoja aurinkoisia päiviäkin mahtui joukkoon. Ainakin hyödynsimme kaikki lämpimät kelit, retkeilimme, leikimme ulkona, kävimme rannalla ja olimme mökillä. 


Mieleen on jäänyt erityisesti meidän luontoretket erilaisilla luontopoluilla sekä hääpäiväretkeily Hiidenvuorelle, siellä oli upeat maisemat! Tiestysti hääpäivä kokonaisuudessaan oli ihana, saimme mökkeillä Pekan kanssa kolme päivää kahdestaan, kun tytöt olivat mummilla ja ukilla yökylässä. Meillä oli myös tosi kiva mökkireissu ystävien, V:n kummien kanssa, oli mukavaa nauttia kesästä, grillailla ja viettää aikaa yhdessä. 


Heinäkuussa pääsin tekemään elämäni ensimmäiset vaippakakut ja samalla osallistumaan ensimmäisiin babyshower juhliin ja niiden järjestämiseen. Hauskaa! Meillä oli mukavat, rennot juhlat kivojen koristeiden ja herkkujen kera. Ihanaa, että onnistuimme yllättämään odottavan äidin. 


Ystäväni, tyttöjen kummi tuli meille yökyläilemään, kun Pekka oli poikien kanssa reissussa. Ulkoilimme, kävimme puistossa, herkuttelimme ja katsoimme elokuvaa. Teimme myös tosi kivan reissun Kotkaan, Äijänniemen uimarannalle. Leikimme kivoja vesileikkejä merenrannalla ja otimme ihania kuvia, hih. Toivottavasti elokuussa olisi hyviä kelejä, että pääsisimme sinne uudestaan. ♡


Heinäkuussa tytöt olivat mammalla ja papalla, mummilla ja ukilla sekä V:n kummeilla hoidossa. Ihanaa, että saimme Pekan kanssa treffipäiviä. Menimme mm. pelaamaan korista, pitkästä aikaa monen vuoden jälkeen. Se oli hauskaa! Pääsimme tekemään myös päiväretken kahdestaan mökille. Tekee hyvää välillä keskittyä toisiimme ja lepuuttaa hermoja, hiljaisuus on nykyään kultaa, hih.


Yksi heinäkuun ihanimmista ja merkityksellisimmistä jutuista oli meidän pikkuisen heinäkuisen 2v juhlat, Pipsa Possu -teemalla. Kivaa, mutta vähän tosin haikeaakin, kun meidän pienin alkaa olemaan jo niin iso tyttö. 


Neuvolassa V piirteli, heitti palloa ja otti koppia, rakenteli palikoista tornia ja leikki palikkalaatikolla, teki palapelejä ja höpötteli. Ihana reipas tyttö. Hän on jo 90cm pitkä, myös paino mitattiin 14.7kg. Seuraavan kerran V menee neuvolaan kolmevuotiaana. Heinäkuun aikana V muutti meidän huoneesta pinnasängystä H:n kanssa samaan huoneeseen kerrossänkyyn. V luopui tutista ja hän on pärjännyt hyvin ilman sitä, reipas tyttö ♡


Tässä linkit kaikkiin heinäkuun postauksiinEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡