sunnuntai 23. elokuuta 2020

Rantaleikit merenrannalla

Tänä kesänä olen käynyt lasten kanssa rannalla enemmän ehkä kuin koskaan aiemmin. Olemme innostuneet pari kertaa käymään uimarannalla myös naapurikaupungissa merenrannalla ja siellä on syntynyt ehkä hauskimmat ja monipuolisimmat rantaleikit. 


Yleensä meidän lasten kohdalla homma menee niin, että mökillä puljataan ja polskutellaan vedessä. Rannalla leikitään hiekassa ja kahlaillaan. Toki rannalla ollessakin tulee leikittyä myös vesileikkejä, mutta enemmän tytöt tykkäävät leikkiä hiekkaleikkejä rannalla.Kivien heittely on yhtä hauskaa vuodesta toiseen. On kiva etsiä kaikista kauneimmat tai isoimmat kivet ja katsoa miten ne molskahtavat. Usein kiviä käytetään myös rantaleikeissä esim. hiekkalinnan koristelussa. Tytöt innostuivat merenrannalla siitä, että kiviä oli loputtoman paljon, niitä sai heitelä niin paljon kuin jaksoi, hih. Kiviä ei tarvinut samalla tavalla etsiä kuin järvenrannalla.


Lapset viihtyvät ihan millä uimarannalla tahansa, mutta minusta on kiva välillä vähän seikkailla ja käydä uusissa paikoissa. Olen huomannut, että se on myös lapsista kivaa ja spessua, se tuo vaihtelua mukavaa vaihtelua arkeen. Se voi olla, että nyt alkaa viimeiset rantaleikit olla leikitty. Onneksi olemme nauttineet tästä kesästä niin hyvin kuin olemme pystyneet ja käyneet rannalla monta kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡