maanantai 7. joulukuuta 2020

Hotelliloma omassa kotikaupungissa

Hyödynsimme black friday alen ja yövyimme ensimmäistä kertaa hotellissa meidän omassa kotikaupungissa. Olimme aiemmin suunnitelleet reissua Tampereelle mm. Koiramäen jouluun, mutta koska koronatilanne on pahentunut sekä Kymsoten laatimien koronarajoitusten takia jouduimme unohtamaan reissun. Halusimme kuitenkin tehdä jotain arjesta poikkeavaa ja tukea samalla paikallista hotellia vaikeana aikana, joten lomailimme täällä Kouvolassa Sokos Hotel Vaakunassa.

Tytöt olivat innoissaan siitä, että menimme hotelliin, minustakin hotellissa on mukavaa. Respassa oli vastassa mukava nainen, joka ihanasti otti myös tytöt huomioon ja jutteli heille. Menimme huoneeseemme ja yllätyimme positiivisesti siitä miten iso huone oli! Hauskaa, että tytöille oli kerrossänky, ihan niin kuin kotonakin. Tutkimme paikat ja leikimme piilosta, teimme myös kerrossänkyyn majan. Mietimme mitä aktiviteetteja keksitään, kun nyt pitäisi välttää menemistä paikkoihin missä on muita ihmisiä. 

Kävelimme Hotellilta katsomaan valaistua Pohjolataloa sekä keskustan joulukuusia ja -valoja, katselimme myös näyteikkunoita. Menimme leikkipuistoon leikkimään ja kävimme kaupassa. Ulkoilemalla saimme hyvin aikaa kulumaan. Haimme ruokaa ja menimme takaisin hotellille. Koska hississä minua ainakin tällä hetkellä etoo, kuljimme H:n kanssa portaita, samalla katselimme ikkunoista maisemia. Pekka ja V kulkivat hissillä, koska se on V:n mielestä hauskaa. Söimme, herkuttelimme, katsoimme telkkaria ja löhöilimme. Tytöt leikkivät pehmoleluilla ja värittivät muumivesitaikalehtiöitä. Leikimme vielä uudelleen piilosta, se on yksi meidän perheen suosikkileikeistä. Teimme iltatoimet, luimme kirjaa ja sitten kävimme nukkumaan. 

Nukuimme pitkään, aamulla heräsi pirteät tytöt! Katselimme hetken piirrettyjä ja köllöttelimme, sitten menimme aamupalalle. Tarjolla oli vaikka ja mitä! Hotellilomien parhaimpia juttuja on ehdottomasti runsas aamupala. Meidän lisäksi aamupalalla kävi kuusi ihmistä eivätkä he kaikki olleet samaan aikaan kanssamme salissa (en tiedä paljonko ihmisiä oli käynyt syömässä ennen meitä). Meidän kanssa ei ollut ketään muita ottamassa samaan aikaan ruokaa eikä meidän lähellä istunut ketään. Turvavälit siis pysyivät hyvin, käsidesiä oli tarjolla ja työntekijöillä oli maskit tai visiirit. Emme kohdanneet hotellissa asioidessamme muita ihmisiä hissien luona tai käytävällä. Käynnistämme jäi turvallinen kokemus.


Meidän hotelliloma "naapurissa", meiltä n.3-4km päässä oli onnistunut, mukava ja hauska kokemus. Ihana piristys tälläisenä synkkänä korona-aikana. Toivottavasti rajoitteista on apua ja koronatilanne hellittää, että pääsisimme taas lomailemaan myös muualla Suomessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡