torstai 31. joulukuuta 2020

Joulukuu 2020


Joulukuu meni vauhdilla, koska meillä oli niin paljon kivaa tekemistä, kaikkia ihania joulujuttuja. Toiveeni toteutui ja joulukuussa saimme leikkiä paljon kivoja lumileikkejä. Lapioimme, teimme pieniä lumiukkoja ja lumilyhdyn. Kiipeilimme lumikasoissa ja kävimme useamman kerran pulkkamäessä. Ihastelimme kaunista lumista metsää, piha muuttui useamman kerran upeaksi winter wonderlandiksi, kun puut notkuivat lumesta. Saimme myös valkoisen joulun ♡


Tietenkin joulukuun kohokohtia ovat olleet itsenäisyyspäivä, joulun odotus, joulun pyhät, äitini tekemä upea muumipiparkakkutalo ja tämä uudenvuodenaatto. Meillä oli ihana joulu läheisten kanssa. Parasta oli perinteet, kodin koristeleminen, lasten ilo ja riemu, kiireetön aika läheisten kanssa, leipominen ja hyvä ruoka. Tapaninpäivänä minua ja Pekkaa ilahdutettiin ihanalla yllätyksellä, meitä pyydettiin kummeiksi! ♡ Tämä uudenvuodenaatto onkin erilainen kuin yleensä, sillä vietämme sitä tällä kertaa vain oman perheen kesken, kivaa ja tunnelmallista tulee silti olemaan. Olimme suunnitelleet joulukuulle pientä reissua, mutta koska koronatilanne on edelleen kurja ja matkustamista myös Suomen sisällä tulisi välttää, päätimme unohtaa reissun. Pekka yllätti meidät, hyödynsi black friday alen ja varasi meille joulukuun alussa hotellihuoneen täältä Kouvolasta, meidän omasta kotikaupungista. Se oli mielenkiintoinen ja hauska kokemus, ihana arjen piristys. 


Koronatilanteen takia olen vältellyt julkisia paikkoja, en ole nyt kuukauteen käynyt esim kaupassa. Kuulun astman takia riskiryhmään, niin olen ollut varovainen, myös raskauden takia. Olen kuitenkin läheisiä nähnyt, normaalisti ja kyläillyt heidän luonaan ja muuten elänyt tavallisesti. Pekka on ihana ja hoitanut ruokaostokset ja osan joululahjoista, hän kävi ostamassa minulle myös jouluksi uuden mekon. Kiitos hani ♡Olin laskenut päiviä eskarilaisen joululoman alkamiseen. Olen ollut aika väsynyt. On tuntunut hyvältä, että aamuisin saamme tyttöjen kanssa nukkua pitkään, olla ja elää ilman aikatauluja. Loma tuli H:llekin tarpeeseen, hän on sen ansainnut, reipas eskarilainen. Olemme tehneet paljon kivoja juttuja mm. kävimme hauskalla joulupolulla Kuusankosken kirkon pihalla. Meidän oli tarkoitus vierailla loppukuusta tyttöjen tädin luona, mutta meidän auton akku oli aatonaatosta asti reistaillut emmekä saaneetkaan ajoissa huoltoaikaa. Jouduimme siirtämään kyläilyn naapurikaupunkiin ensi vuoden puolelle. Onneksi auto on nyt kunnossa. Vielä on viikko lomaa jäljellä! Hauskinta H:n mielestä on varmaan ollut lumileikkien, joulun ja uusien lelujen lisäksi se, kun he olivat mammalla ja papalla yökylässä. 


Pieni tuleva kesäkuinen on myllertänyt masussa. On ollut ihana silitellä pyöristynyttä vatsaa ja tuntea vauvan liikkeitä. Otimme ensimmäisiä masukuvia joulukuun puolessa välissä, rv 15 ja niistä tuli tosi ihania. Vauva on jo nyt niin rakastettu, tulevat isosiskot hoivaavat masua, halivat, suukottavat ja juttelevat masuun. 2v usein huutelee sinne "hei masuvauva, isosisto täällä". Ihana ♡ Kävimme joulukuun aikana myös neuvolassa. Vielä pitäisi melkein kuukauden verran odottaa rakenneultraa, saammekohan sitten tietää kumpi masussa köllii?Koska joulukuu on vuoden viimeinen kuukausi, on samalla tullut mietittyä kulunutta vuotta. Koronasta huolimatta tänä vuonna on tapahtunut paljon kivoja juttuja, niin kuin esimerkiksi tämä meidän kolmas raskaus ♡ Tammikuun alussa on tulossa oma postaus koko vuoden kuulumisista. Tänään joulukuu ja samalla tämä vuosi päättyy rakettien paukkeeseen. Katse eteenpäin, kohti uusia seikkailuja. 


Tässä vielä linkit kaikkiin joulukuun postauksiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡