maanantai 29. elokuuta 2022

Hupipäivä Tykkimäessä

Viikonloppuna kävimme ensimmäistä kertaa tänä kesänä koko perheen kesken Tykkimäessä. Koska emme päässeet sairastelujeni takia aiemmin kesällä minnekään reissuun, oli tämä hupipäivä meille perheenä erityisen tärkeä.Olimme huvittelemassa monta tuntia. Tytöt kävivät isin kanssa laitteissa, mutta niin kävi meidän pikkuinen poitsukin 1v 2kk. Ensimmäistä kertaa ikinä! Poitsu kävi isin kanssa pari kertaa riemurallissa ja heppakarusellissa, hauskaa! Hän oli aika ihmeissään, hih, mutta kivaa oli. Minä en pysty menemään laitteisiin, koska minulle tulee niissä huono-olo. Hauska oli seurata kuitenkin muiden huvittelua. 

Vaikka porukkaa oli paljon, ei laitteisiin tarvinut kovin kauaa odottaa. Tietenkin piti päivän aikana myös syödä ja herkutella. Saimme ruuat nopeasti. Laitteiden lisäksi kävimme välillä leikkipuistossa leikkimässä. Poitsusta oli kiva päästä kiikkumaan. Tytöt kiipeilivät ja laskivat mäkeä. 


Poitsu huvitteli ja nukkui rattaissa. Hupipäivä oli kiva, mutta myös vähän rankka. Tytötkin olivat aika väsyjä illalla, mutta niin olimme me vanhemmatkin, heh. Oli hauskaa saada tälle kesälle koko perheen yhteinen erityinen kesämuisto. Kesän viimeisen viikonlopun huvittelut veivätkin kesän mukanaan. Helteisen päivän ja iltaisen ukkosen jälkeen keli muuttui kovin syksyiseksi. Niinhän se on, että virallisestikin kesää on jäljellä enää vain pari päivää. Onneksi olemme nauttineet kesästä niin hyvin kuin meidän tilanteessa olemme pystyneet. Hupipäivä oli hauska lopetus kesän viimeiselle viikonlopulle. 


 

Kuvia on paljon enemmän pienempien laitteista, koska siellä oli väljempää. En julkaise blogissani kuvia missä näkyy muiden kasvoja. Paljon kivoja kuvia meidän hupipäivästä jää siis julkaisematta. Tässä postauksessa vain osa kuvista. Isompien laitteista on myös siksi vähemmän kuvia, koska Pekka kävi niissä H:n kanssa enemmän silloin, kun minä olin pienempien kanssa pienten  laitteiden luona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♡